Αναρτήθηκε στις:01-10-23 22:50

Βασίλης Ψαθάς: Εμπειρία και δέσμευση για την ανάπτυξη της ΠΕ Άρτας


Ο Βασίλης Ψαθάς, εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Άρτας με τον συνδυασμό «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» του Αλέξανδρου Καχριμάνη αντιπροσωπεύει μια προοδευτική και δυναμική προσέγγιση στην τοπική ανάπτυξη. Με πλούσια εκπαιδευτική και επαγγελματική πορεία, έχει αποδείξει τη δέσμευσή του για την πρόοδο της Άρτας και το καλό των κατοίκων της περιοχής μας.

Ο κ. Ψαθάς είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος (Τομέας Ανάπτυξης & Προγραμματισμού) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχοντας λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και προγράμματα κατάρτισης που ενισχύουν τις γνώσεις του στον τομέα της οικονομίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με εμπειρία ως Οικονομολόγος - Σύμβουλος Επιχειρήσεων και ως Σύμβουλος Διοίκησης στην ΕΤΒΑ – ΒΙΠΕ Ομίλου ΠΕΙΡΑΙΩΣ, έχει αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις για να συμβάλει στην βελτίωση και αναβάθμιση της περιοχής μας.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι ο κ. Ψαθάς έχει συμμετάσχει στη σύνταξη μελετών και επενδυτικών σχεδίων για την αξιοποίηση Κοινοτικών Πόρων, κάτι που αποδεικνύει την τεχνική του εμπειρία και την ικανότητά του να διαχειρίζεται και να υλοποιεί σημαντικά έργα και προγράμματα ανάπτυξης.

Με την υποψηφιότητά του, ο κ. Ψαθάς δείχνει την αφοσίωσή του προς τον τόπο του, την Άρτα, αλλά και προς την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. Με την υποστήριξη των πολιτών, αναμένεται να προωθήσει με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την προσπάθεια για μια ελπιδοφόρα και δυναμική μελλοντική πορεία για τον Νομό μας.

Οι προσεχείς περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία για την εκλογή ανθρώπων με δυναμικές ιδέες και όραμα στην ανάπτυξη της περιοχής. Ο Βασίλης Ψαθάς φαίνεται να πληροί αυτά τα κριτήρια και ελπίζει στην εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων για να συνεχίσει το έργο του για την Άρτα.



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ





img