Αναρτήθηκε στις:17-05-24 16:48

Σακελλαρίδης από Άρτα: Στήριξη στους μικρομεσαίους και κάλεσμα στους νέους για συμμετοχή στις Ευρωεκλογές


Στην Άρτα βρέθηκε την Τρίτη (14/5) ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και υπεύθυνος προγραμματικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Η προγραμματισμένη περιοδεία στην πόλη της Άρτας δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ο κ. Σακελλαρίδης συναντήθηκε με τον Σύλλογο Φοροτεχνικών Άρτας-Φιλιππιάδας και άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς τους για την πορεία του κλάδου τους, καθώς και για την κατάσταση της χώρας. Η ακρίβεια, οι άδικοι φόροι κυρίως προς τους μικρομεσαίους, η πράσινη ανάπτυξη και η κλιματική αλλαγή ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ ωραίο κλίμα. Από την πλευρά του, ο κ. Σακελλαρίδης υποσχέθηκε στους εκπροσώπους του κλάδου ότι η Νέα Αριστερά θα είναι δίπλα τους και θα εντάξει πολλά από τα αιτήματά τους στο πρόγραμμά της.

Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στο τηλεοπτικό τοπικό κανάλι, όπου τόνισε την σημασία των Ευρωεκλογών, την ανάγκη της εκπροσώπησης της Νέας Αριστεράς στην Ευρωβουλή, ως την μοναδική λύση για να μπει φρένο στην ακροδεξιά στροφή της Ευρώπης.

Απευθύνθηκε στους νέους λέγοντας ότι η συμμετοχή τους είναι αναγκαία γιατί αποφασίζουν για το μέλλον τους, και η ψήφος κάθε άλλο παρά χαλαρή είναι.

«Ελάτε να ψηφίσετε και μετά κάνετε και το μπάνιο σας. Δεν είναι απαγορευτικό», τόνισε γελώντας.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img