Αναρτήθηκε στις:02-10-23 15:09

Χρ. Τσιρογιάννης: Νέος κόμβος έξω από την είσοδο Νοσοκομείου και επέκταση του παρκινγκ με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση μέσα από το ΒΑΑ


Χωρίς κάμερες αλλά με συγκεκριμένες προτάσεις, επισκέφτηκε ο Χρήστος Τσιρογιάννης το Νοσοκομείο της Άρτας, για να κάνει μια εποικοδομητική συζήτηση με το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Στη συνάντηση ήταν παρόντα στελέχη της «Αρτινών Συνεργασίας» και όλοι μαζί συνομίλησαν και με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Γιώργο Σιντελέ.

Όπως είναι γνωστό η Δημοτική Αρχή όλα αυτά τα χρόνια έχει στηρίξει το νοσοκομείο με δωρεές, μαζί με τη συμβολή και της αρτινής κοινωνίας.

Ο Χρήστος Τσιρογιάννης συζήτησε με τον Διοικητή για πως μπορούν από κοινού να πιέσουν για την καλύτερη στελέχωση του νοσοκομείου.

Οι υποδομές που θα γίνουν στο Νοσοκομείο σύμφωνα με τον Χρήστο Τσιρογιάννη


Σύμφωνα με το δημοσιευμένο πρόγραμμα του Χρήστου Τσιρογιάννη, στην περιοχή προβλέπεται μια ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή λύση και όχι αποσπασματικά τρικ που δεν θα λύσουν τα προβλήματα.

Οι λύσεις στις οποίες δεσμεύεται η «Αρτινών Συνεργασία», αφορούν:

- Νέος κυκλοφοριακός κόμβος έξω από την είσοδο του Νοσοκομείου με επέκταση του χώρου στάθμευσης και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από Πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, και το οποίο εγκρίθηκε από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο(27/9/2023) και περιέχει 25.500.000 ευρώ για την Άρτα

- Νέα πεζοδρόμια, με τη μελέτη να έχει ολοκληρωθεί για την περιοχή από το Νοσοκομείο μέχρι το 9ο Δημοτικό.



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ





img