Αναρτήθηκε στις:17-04-24 15:56

Με παλμό και μαχητικότητα η απεργιακή συγκέντρωση στην Άρτα


Με παλμό και μαχητικότητα πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση στην Άρτα. Το Εργατικό Κέντρο Άρτας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα απεργιακής κλιμάκωσης, μετά την επιτυχία της απεργίας στις 28 Φεβρουαρίου οργάνωσε με επιτυχία την απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση.

Από το πρωί περιφρούρησε χώρους δουλειάς. Βρέθηκε στο σούπερ μάρκετ "Μασούτη", στα εργοτάξια στο κέντρο της πόλης και αλλού.

Η απεργιακή συγκέντρωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Μάρκο Χαττάρι εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου της Άρτας.

Η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Αλέξη Κατσαρό, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Άρτας, όπου μεταξύ άλλων τόνισε: «Ας αφήσει σε εμάς τους εργάτες η Κυβέρνηση να διεκδικήσουμε και να ορίσουμε με τους εργοδότες τους όρους με τους οποίους θα δουλεύουμε και θα ζούμε, να δούμε πόσα πύδια βάζει ο σάκος, αλλά φοβούνται τους οργανωμένους εργάτες γιατί είναι δυνατοί», αναδεικνύοντας τα αίτημα για υπογραφή ΣΣΕ.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης και ανανεώθηκε το αγωνιστικό ραντεβού για την Κυριακή 21 Απριλίου στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση στη Νατοϊκή Βάση στο Άκτιο της Πρέβεζας και στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση την Τετάρτη 1η Μαΐου στις 10:30 στο Εργατικό Κέντρο Άρτας.

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img