Αναρτήθηκε στις:22-03-24 16:56

Διπλή συνεδρίαση ΔΣ Αρταίων την Τετάρτη 27 Μαρτίου


Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, ο Δήμος Αρταίων έχει προγραμματίσει δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η πρώτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 και θα αφορά στη συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το εξής θέμα της ημερήσιας διάταξης: «Αποδοχή παραίτησης του Δημοτικού Συμβούλου Χρηστούλη Σωτηρίου, από αναπληρωματικό μέλος της Δημοτικής Επιτροπής και εκλογή νέου αναπληρωματικού μέλους».

Η δεύτερη συνεδρίαση θα ακολουθήσει στις 19:00 και θα είναι τακτική, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1. Επικύρωση πρακτικών Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου.

2. Αποζημίωση μελών Δημοτικού Συμβουλίου για συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

3. Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Άρτας.

4. Αποδοχή παραίτησης από την θέση του αναπληρωματικού μέλους του Δημ. Συμβούλου κ. Χρηστούλη Σωτηρίου και ορισμός νέου αναπληρωματικού μέλους.

5. Έγκριση ή μη διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση ισόγειου Δημοτικού ακινήτου – κυλικείο – που βρίσκεται εντός κλειστού Γυμναστηρίου Τ9 Κωστακιών και το οποίο αποτελείτε: α) από τον χώρο του «ΜΠΑΡ» εμβαδού 4,65 τ.μ. και β) τον βοηθητικό χώρο της «ΑΠΟΘΗΚΗΣ» εμβαδού 4,95 τ.μ., συνολικού εμβαδού ακινήτου 9,60 τ.μ., ιδιοκτησίας δήμου Αρταίων.

6. Παραχώρηση χρήσης χώρου στη Γραμμενίτσα Άρτας για πέντε (5) έτη, έκτασης 171.356 τετρ. Μέτρων για εκδηλώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού.

7. Παραχώρηση Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου σε αθλητικά σωματεία.

8. Έγκριση διενέργειας μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου (κτήριο) από το Δήμο για τη στέγαση του Κ.Α.Π.Η.

9. Έγκριση ή μη αιτήσεων εγγραφής και επανακαθορισμός της Κατάστασης Δικαιούχων της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Αρταίων.

10. Έγκριση ή μη αιτήσεων εγγραφής και επανακαθορισμός της Κατάστασης Δικαιούχων της Δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αρταίων.

11. Ορισμός Επιτροπής Παραλαβής Προμηθειών και Επιτροπής Παραλαβής Υπηρεσιών έτους 2024 για το Κ.Α.Π.Η.

12. Απομάκρυνση κλειστού περιπτέρου με διατήρηση ή μη της θέσης.

13. Ίδρυση προσωπικής θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Βασ. Πύρρου 32.

14. Ίδρυση προσωπικής θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου πλησίον Αγ. Γεωργίου».

15. Δημιουργία εισόδου εξόδου σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΓΕΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ ΙΚΕ. «ΠΑΛΙΟΥΡΙ» Κτηματική Περιφέρειας Καλόβατου, Δ.Ε. Φιλοθέης Δήμου Αρταίων.

16. Δημιουργία εισόδου εξόδου σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της εταιρίας Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ – Β. ΡΕΒΑΣ Α.Ε. στην θέση «ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ» Τοπικής κοινότητας Γαβριάς Δ.Ε. Αμβρακικού Δήμου Αρταίων.

17. Δημιουργία εισόδου εξόδου σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας της εταιρίας Πτηνοτροφική Νικολάου ΙΚΕ στην θέση «ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΑ» Δ.Ε. Ξηροβουνίου Δήμου Αρταίων Π.Ε. Άρτας.

18. Έγκριση της αριθμ. 1/2024 πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «ΕΛΕΗ ΑΡΤΑΣ» η οποία αφορά Α’ τροποποίηση προϋπολογισμού 2024.

19. Έγκριση της αριθμ. 1/2024 πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «ΕΛΕΗ ΑΡΤΑΣ» η οποία αφορά Έγκριση Απολογισμού Ισολογισμού 2023.



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img