Αναρτήθηκε στις:21-03-24 17:39

Δημιουργία Δημοτικής Ομάδας Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας από τον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη


Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη έχει προχωρήσει στη δρομολόγηση των απαραίτητων ενεργειών σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4662/2020 και των Σχεδίων Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών (ΙΟΛΑΟΣ, ΔΑΡΔΑΝΟΣ, ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ, ΒΟΡΕΑΣ κ.λπ.), με σκοπό τη δημιουργία μιας «Δημοτικής Ομάδας Eθελοντών Πολιτικής Προστασίας». Η ομάδα αυτή θα απαρτίζεται από μέλη που είναι κάτοικοι ή δημότες όλων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση-δήλωση και να την παραδώσουν είτε στους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων τους είτε στο γραφείο του Δημάρχου στην Άνω Καλεντίνη. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να σταλεί η αίτηση-δήλωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@gkaraiskakis.gr, με την ένδειξη «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ» στο θέμα του μηνύματος.

Οι εν δυνάμει εθελοντές θα ενταχθούν, έπειτα από τις εκ του νόμου προβλεπόμενες εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας (Μ.Ε.Ο.Π.Π.) και θα συνεργάζονται με το γραφείο Δημάρχου του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και τους εμπλεκομένους ανά περιστατικό φορείς και υπηρεσίες στο εκάστοτε συμβάν.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Δημάρχου του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη. (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2681360811, email: info@gkaraiskakis.gr, πληροφορίες: Νικόλαος Παππάς).

ΑΙΤΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img