Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών και Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο άτομα, ένας 36χρονος αλλοδαπός και ένας 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας «περί εξαρτησιογόνων ουσιών».
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε χθες το βράδυ στην πόλη της Ηγουμενίτσας ο 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος και συνελήφθη, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους -39,2- γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος, προμηθεύτηκε την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών από περιοχή της Αττικής, προκειμένου να τη διαθέσει στον 40χρονο ημεδαπό με σκοπό τη περαιτέρω διακίνησή της, ο οποίος ύστερα από αναζητήσεις εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Επιπρόσθετα, στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
