Νέο ΠΜΣ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: «Διεθνείς Πολιτικές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνία και Ηγεσία»
Ευχαριστήριο Τράπεζας Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ»
Εκλογές για νέα Διοίκηση στον Ε.Ε.Σ.
Ανησυχία για τον υπεραιωνόβιο πλάτανο στο Γεφύρι της Άρτας
Κόνιτσα: Σύλληψη για εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος με υλικές ζημιές
Προσαύξηση συντάξεων και για παλαιούς συνταξιούχους με δύο ταμεία – Οδηγίες από το Υπουργείο περιμένει ο ΕΦΚΑ

Εντός της εβδομάδος αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή του TAXISnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών.
Η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον ένα τρίμηνο ως και τον Ιούνιο, ενώ ο φόρος που θα προκύψει από την εκκαθάριση τους θα καταβληθεί σε τρεις διμηνιαίες δόσεις, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία.
Δεν αποκλείεται, πάντως, στο βαθμό που η κυβέρνηση συμφωνήσει με τους θεσμούς, οι δόσεις να αυξηθούν, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι στην καταβολή του φόρου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
