Αναρτήθηκε στις:20-05-25 17:18

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις στο Πάρκο προς τιμήν του 9ου Νηπιαγωγείου


Την Κυριακή, 18 Μαΐου γέμισε το Πάρκο από ζωή, χρώματα, νότες και ΧΑΡΑ! Φυσικά την... παράσταση έκλεψαν οι μαθητές, οι νηπιαγωγοί και οι γονείς του 9ου Νηπιαγωγείου Άρτας! Με αφορμή την δική τους πρωτοβουλία να... βομβαρδίσουν το Πάρκο με σπόρους αγριολούλουδων για τις μέλισσες, διοργάνωσαν οι Φίλοι του Πάρκου τις Κυριακάτικες εκδηλώσεις:

-Εικαστική έκθεση με πάρα πολλά έργα από Αρτινούς δημιουργούς!

-Την έκθεση έργων από τους μαθητές από την τοποθέτηση δεκάδων "συνθημάτων" για τη σημασία φύτευσης λουλουδιών για τις μέλισσες!

-Την καταπληκτική παράσταση της “Φιλαρμονικής Κολεκτίβας”!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ! Οι καταπληκτικές αυτές εκδηλώσεις έδειξαν το καταπληκτικό αποτέλεσμα της συλλογικής δημιουργίας και συνεργασίας!

Συγκεκριμένα οι Φίλοι του Παραποτάμιου Πάρκου Άρτας τόνισαν, παρουσιάζοντας την έκθεση, συνολικά την συγκεκριμένη μέρα με ένα γεμάτο, ολοήμερο πρόγραμμα. Σας ευχαριστούμε όλους!


Όταν η εικόνα μιλάει από μόνη της! Φωτοστιγμιότυπο από την προσέλευση κόσμου, στην Εικαστική Έκθεση που κάναμε ως Φίλοι του Παραποτάμιου Πάρκου Άρτας


Πώς να μην ΧΑΙΡΕΣΑΙ πολύ και να μην νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση, όταν καταβάλεις πολλές προσπάθειες και ξεπερνάς αρκετά εμπόδια και βλέπεις την ανταπόκριση του κόσμου να επιβραβεύει τις πρωτότυπες εκδηλώσεις με κεντρικό θέμα ΠΑΝΤΑ το αγαπημένο μας ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΚΟ μας!

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε σε όλες τις επόμενες εκδηλώσεις! Η παρουσία σας είναι η ΔΥΝΑΜΗ μας!

Μπορούμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Γίνε και εσύ ενεργός πολίτης, ενεργός φίλος μας!

Διεκδικώντας και παλεύοντας απολαμβάνεις τη ΖΩΗ.

Η σημερινή ημέρα θα καθιερωθεί και σε συνεργασία με το 9ο Νηπιαγωγείο θα γίνονται δραστηριότητες μέσα στο ΠΑΡΚΟ!

Βασίλης Ζιώβας



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ