Η ωμή συμβουλή του νονού της Τεχνητής Νοημοσύνης για την εποχή του ΑΙ
Δήμος Γ. Καραϊσκάκη: Παράδοση απινιδωτή στη Μεγαλόχαρη και δράσεις εκπαίδευσης πολιτών
Γ.Ν. Άρτας: Ενημερωτική δράση στο Λύκειο Ανέζας για το άγχος και το στρες
Περιφερειακή Αρχή Ηπείρου: Ανιστόρητες συκοφαντίες σε βάρος Περιφερειάρχη και ΠΤΑΗ
«Από την Καταστροφή στη Δημιουργία»: Μαθητικές φωνές και εικαστικές διαδρομές ειρήνης στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας
Εξιχνιάστηκε άμεσα κλοπή από σπίτι στην Άρτα – Ταυτοποιήθηκαν πατέρας και ανήλικη κόρη

Ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τα στοιχεία ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η κατηγορούμενη είχε ενωθεί με άγνωστη συνεργό της με σκοπό τη διάπραξη κλοπών με τη μέθοδο της απασχόλησης.
Ειδικότερα, με το πρόσχημα της πώλησης ειδών ένδυσης και υπόδησης, οι δύο γυναίκες εισέρχονταν σε σπίτια ηλικιωμένων, όπου η μία από αυτές τους απασχολούσε με την επίδειξη των προϊόντων, δίνοντας την ευκαιρία στην άλλη να ερευνά τους χώρους των σπιτιών.
Χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο τρόπο δράσης, διακριβώθηκε ότι η κατηγορούμενη εμπλέκεται σε δύο κλοπές, που έγιναν την 23/08 και 15/09/2023 στην πόλη των Ιωαννίνων σε βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών, όπου αφαιρέθηκαν συνολικά μεγάλος αριθμός κοσμημάτων και χρηματικό ποσό 3.100 ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
