Διεθνής αναγνώριση συνέπειας και κορυφαίας ποιότητας για την ΗΠΕΙΡΟΣ
Γιάννης Καγκάνης: Πώς βρήκε τη βιολογική του μητέρα 42 χρόνια μετά τη γέννησή του
Περιφέρεια: Τοποθέτηση για τα στρατόπεδα Άρτας, Παπακώστα και Βερσή
Ο Αθανάσιος Κατσής νέος πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ
Επιτροπή Περιβάλλοντος: Αρνητικές γνωμοδοτήσεις για αιολικούς σταθμούς στην Πάργα και μικρό υδροηλεκτρικό στον Μετσοβίτικο ποταμό
Λογοδοσία και τακτική συνεδρίαση στις 11 Μαΐου

α) Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.
β) Θυελλώδεις νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.
α) Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται να εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο, μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, από τις προμεσημβρινές μέχρι και τις βραδινές ώρες στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και από τις απογευματινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Τα ισχυρά φαινόμενα το μεσημέρι-απόγευμα πρόσκαιρα θα επηρεάσουν τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
β) Θυελλώδεις δυτικοί άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Ιόνιο και νότιοι νοτιοδυτικοί εντάσεως 8 τοπικά 9 μποφόρ στο Αιγαίο.
γ) Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
α) Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται να εκδηλωθούν στα Δωδεκάνησα με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
β) Θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα επικρατήσουν στα Ιόνιο.
