Διεθνής αναγνώριση συνέπειας και κορυφαίας ποιότητας για την ΗΠΕΙΡΟΣ
Γιάννης Καγκάνης: Πώς βρήκε τη βιολογική του μητέρα 42 χρόνια μετά τη γέννησή του
Περιφέρεια: Τοποθέτηση για τα στρατόπεδα Άρτας, Παπακώστα και Βερσή
Ο Αθανάσιος Κατσής νέος πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ
Επιτροπή Περιβάλλοντος: Αρνητικές γνωμοδοτήσεις για αιολικούς σταθμούς στην Πάργα και μικρό υδροηλεκτρικό στον Μετσοβίτικο ποταμό
Λογοδοσία και τακτική συνεδρίαση στις 11 Μαΐου

Ταυτοποιήθηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας τα στοιχεία αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής, που έγιναν σε περιοχές της Κόνιτσας Ιωαννίνων.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος, κατά το χρονικό διάστημα από 20/02/2022 έως 21/04/2022 παραβίασε πόρτα εξοχικής κατοικίας, από όπου αφαίρεσε ρουχισμό.
Επιπλέον, την 27-30/03/2022 αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από εξωκλήσσι (Δεντροκκλησιά Αγίου Παϊσίου), προκαλώντας φθορές σε εσωτερικό σιδερένιο ερμάριο και σε μικρό τμήμα του δέντρου.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
