e-ΕΦΚΑ: Νέο πληροφοριακό σύστημα φέρνει αλλαγές σε συντάξεις και εισφορές
Οι αεροπορικές κόβουν 2 εκατ. θέσεις τον Μάιο
9η Μαΐου, Ημέρα της Ευρώπης: «Η Ευρώπη είμαστε ΕΜΕΙΣ - Μαζί χτίζουμε την Ευρώπη των Αξιών»
Παρίσταναν τους λογιστές και εξαπατούσαν πολίτες
Όλγα Γεροβασίλη: «Σε οριακή κατάσταση το Γ.Ν. Άρτας»
Ιωάννινα: Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά, όπλα και βία κατά υπαλλήλων

Ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΟΚ-ΚΙΝΑΛ Άρτας κ. Χρήστος Γκόκας, για την απώλεια του Δημήτρη Τσιρώνη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αποχαιρετούμε το σύντροφο και πρώην συνάδελφο Δημήτρη Τσιρώνη, με θλίψη, αλλά και με ζωντανές τις μνήμες της πορείας και της προσφοράς του στον τόπο μας και στο ΠΑΣΟΚ, στη Δημοκρατική Παράταξη.
Ο Δημήτρης Τσιρώνης αγωνίστηκε σταθερά και επίμονα, συμμετέχοντας και αναλαμβάνοντας πολλές και διαφορετικές θέσεις ευθύνης στη δημόσια και στην πολιτική ζωή της χώρας μας.
Εκλέχθηκε δύο φορές Βουλευτής Άρτας, σε δύσκολες εποχές για τη χώρα μας, δίνοντας με σθένος τις δικές του κοινοβουλευτικές μάχες.
Τελικά έχασε την άνιση μάχη, αντιμετώπισε όμως με γενναιότητα την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια.
Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».
