Κυβερνητικό πράσινο φως για 90 δισ. ευρώ «δανεικά και αγύριστα» από ΕΕ στην Ουκρανία
Η παραλία Καναλίου ζωντανά στο MEGA Channel (vid)
Η MENSA στην Πρέβεζα για το επίσημο τεστ I.Q.!
Πάργα: Μουσική εκδήλωση για τα 70 χρόνια τουρισμού
ΔΩΔΩΝΗ: Επενδύσεις και νέο εργοστάσιο στα Ιωάννινα σε ορίζοντα πενταετίας
Συνέντευξη του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Γιάννη Βουτσινά, στον «Μ»

Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος, η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στα ύδατα του Αράχθου από το ιστορικό Γιοφύρι της Άρτας την ημέρα των Θεοφανείων 6 Ιανουαρίου, λόγω της πανδημίας αλλά και της ανοδικής πορείας που σημειώνουν τα κρούσματα σε ολόκληρη την χώρα αλλά και στην περιοχή μας.
Πιο συγκεκριμένα, κάθε χρόνο τελούνται με κάθε επισημότητα τα Θεοφάνεια στην Άρτα, με την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού των Υδάτων στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου Γραικού και στη συνέχεια με πομπή μέσω της οδού Θειακογιάννη πραγματοποιείται η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στα ύδατα του Αράχθου από το ιστορικό Γιοφύρι της Άρτας.
Μετά λοιπόν από συνεννόηση με την Ιερά Μητρόπολη Άρτης καθώς και με τον Ιατρικό Σύλλογο Άρτας αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί φέτος η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στα ύδατα του Αράχθου για την διασφάλιση της υγείας των συνδημοτών μας λόγω συνωστισμού, ελπίζοντας όλοι μαζί του χρόνου υγιείς να τιμήσουμε τα Θεοφάνεια στο Ιστορικό μας Γιοφύρι.
