Πρωτιά της ΕΚΟ στη δημοσίευση Περιβαλλοντικών Δηλώσεων Προϊόντων (EPDs) για τα λιπαντικά της
Ιωάννινα: Οδηγούσε αυτοκίνητο ενώ του είχε αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων την Δευτέρα 20 Απριλίου
«Όραμα Δημιουργίας»: Πόρισμα–καταπέλτης για τον Συνεταιρισμό Αθαμανίου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Υπερυπολογιστής της NASA προβλέπει πότε θα έρθει το «Τέλος του Κόσμου» - Είναι νωρίτερα από ότι περιμέναμε
Παρεμβάσεις Γ. Στύλιου στον Υπουργό Υγείας για το Νοσοκομείο Άρτας

- Φωταγώγηση Δημαρχείου
- Τοποθέτηση γιγαντοοθόνης με φωτογραφίες από την περσινή Έκθεση φωτογραφίας των φωτογραφικών ομάδων Άρτας (ΦώτοΑρτ και ΦΟΑ) με θέμα «Τα πρόσωπα της βίας» αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών.
«Η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών που εορτάζεται στις 25 Νοεμβρίου, υπενθυμίζει μια δυσάρεστη αλλά υπαρκτή πραγματικότητα. Η βία κατά των γυναικών, σε όλες της τις μορφές είναι ακόμη παρούσα. Διαπερνά κοινωνικές τάξεις, οικονομικές τάξεις.
Ωστόσο, σε όλες τις μορφές βίας, υπάρχει μία κοινή «γραμμή» που την εκτρέφει και την καλλιεργεί: η σιωπή των θυμάτων. Αυτή τον κύκλο της σιωπής πρέπει όλοι μαζί
Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Αρταίων μπορεί να προσφέρει βοήθεια. Μπορεί να γίνει η φωνή των γυναικών που δεν μπορούν, φοβούνται, διστάζουν. Στο τηλέφωνο 2681077400 υπάρχουν λύσεις.
Δωρεάν απόρρητες συμβουλευτικές υπηρεσίες, ανώνυμη στήριξη από εξειδικευμένο ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό, δωρεάν νομικές υπηρεσίες είναι στην φαρέτρα των εργαλείων του Συμβουλευτικού Κέντρου.
Εμπιστευθείτε το.
Διαδώστε τις δυνατότητές του.
Σπάστε τον κύκλο της σιωπής».
