Αναρτήθηκε στις:05-08-17 16:53

«Ένα εξοχικό παρακαλώ» σε περιοδεία στην Ήπειρο


22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΣΤΡΟΥ ΑΡΤΑΣ

Στην Ήπειρο θα βρεθεί, στα πλαίσια της περιοδείας της, η παράσταση «Ένα Εξοχικό Παρακαλώ», με τέσσερις συνολικά σταθμούς.

Συγκεκριμένα: Στις 21 Αυγούστου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας, στις 22 Αυγούστου στο Θέατρο Κάστρου Άρτας, στις 23 Αυγούστου στο Θέατρο Φρόντζου Ε.Η.Μ στα Γιάννενα και στις 25 Αυγούστου στο Άλσος Ηγουμενίτσας. Ώρα έναρξης: 21:00.

Εφτά χαρακτήρες βρίσκονται το ίδιο Σαββατοκύριακο στο ίδιο εξοχικό και διεκδικούν τον έρωτα, την ευτυχία, μια βαλίτσα με τετρακόσια χιλιάρικα, και ένα σπίτι. Ποιος θα πάρει αυτό που θέλει, ποιος θα πάρει αυτό που του αξίζει και ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό; Ποιος έκανε τη ληστεία; Ποιος θα φύγει με τα λεφτά, ποιος με το σπίτι και ποιος με τον αληθινό έρωτα;

Η ερωτική κωμωδία που έσπασε τα ταμεία στην Αθήνα, έρχεται αυτό το καλοκαίρι περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τους αγαπημένους ηθοποιούς: Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριο Αθανασίου, Κώστα Αποστολάκη, Σοφία Μανωλάκου, Άρη Τσάπη, Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Σπύρο Πούλη. Σενάριο: Γιώργος Φειδάς, Σκηνοθεσία - καλλιτεχνική επιμέλεια: Βασίλης Θωμόπουλος, Βοηθός Σκηνοθέτη: Νατάσσα Χατζηανδρέου, Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς - Νατάσσα Παπαστεργίου, Κοστούμια: Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Φωτογραφίες: Θωμάς Χρυσοχοΐδης, Παραγωγή: Δημήτρης και Θοδωρής Μαροσούλης.
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ