Αναρτήθηκε στις:05-07-21 13:35

Φ.Ο.Α.: Ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Φωτογραφίας Άρτας 2021


Την Τετάρτη 30 Ιουνίου ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τις «Ημέρες Φωτογραφίας Άρτας 2021» που διοργάνωσε η Φ.Ο.Α. - Φωτογραφική Ομάδα art.A's. Για 4η συνεχόμενη χρονιά το φωτογραφικό φεστιβάλ της Φ.Ο.Α. ήταν γεμάτο από εκδηλώσεις και προβολές φωτογραφικών εκθέσεων σε διάφορα σημεία της πόλης. Η έναρξη των εκδηλώσεων έγινε τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 με την παρουσίαση της έκθεσης φωτογραφίας "Έξη" των μελών της Φ.Ο.Α. στον προαύλιο χώρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άρτας. Στην έκθεση συμμετείχαν τα μέλη: Nena Ferrante, Αικατερίνη Νάκου, Αικατερίνη Φιλίππου, Αλεξάνδρα Κοντοδήμα, Αλίκη Βιτσιου, Αλίνα Παπαζαχαρή, Αρετή Μπόσμου, Γεωργία Τσίρκα, Γιώργος Μπελεβέντης, Ευάγγελος Κούσουλας, Νίκος Ζάρας, Νίκος Μάντζος, Νίνα Σαραντάρη, Παναγιώτα Ξυλογιάννη, Παντελής Σιώζος, Σάντρα Φώτη, Στέλλα Σταμάτη, Χρίστος Βήχας.

H Φ.Ο.Α. ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στο 10ήμερο των φετινών εκδηλώσεων, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο της Φ.Ο.Α. και του Πολιτιστικού Συλλόγου art.A.

Επίσης, ευχαριστεί το Δήμο Αρταίων για την υποστήριξη του να συμπεριλάβει τις εκδηλώσεις της ΦΟΑ στα "Ελευθέρια Άρτας", το Εμπορικό Επιμελητήριο Άρτας για την φιλοξενία της κεντρικής έκθεσης των μελών της Φ.Ο.Α. και την Δημοτική Βιβλιοθήκη Άρτας για την φιλοξενία της έκθεσης "repost it" του Photometria festival. Ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα "Η Άρτα σήμερα", τον κο Βασίλη Γκανιάτσα για την συμμετοχή του ως κριτής στον διαγωνισμό αλλά και για την ευγενική προσφορά του της προβολής του ντοκιμαντέρ του "Το γεφύρι της Άρτας", τον κο Ντίνο Γιώτη για την θετική ανταπόκριση του να διαθέσει και να προβληθεί το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ του "Μια ζωή/ A Life" αφιερωμένο από τον ίδιο στη μνήμη του Φώτη Ζήση.

Επιπλέον, ευχαριστεί τις 10 φιλοξενούμενες Φωτογραφικές Ομάδες (ΕΦΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - Πρέβεζα, Λε.Φ.Κι. - Χανιά, Φ.Ε.Μ. - Μυτιλήνη, Φ.Ο.Π. - Πάρος, Φω.Σ.Π.Ι. - Ιωάννινα, Φωτογραφική Λέσχη Ελευσίνας - Ελευσίνα, Φωτογραφική Ομάδα «Αντίθεσις» - Βέροια, SHASHIN LOVERS - Αθήνα, fplus - Λάρισα, 5ENTE – Τρίπολη) που ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα της ΦΟΑ να συμμετέχουν με τις δουλειές τους στις ''Ημέρες Φωτογραφίας Άρτας 2021"και τα Café (Cafe "Palantza" alternative, Χάρτα Συνεργατικό Καφενείο Cafe, Esco Bar, Joker Bar, Εξω coffe & kids alana) που φιλοξένησαν τις εκθέσεις αυτές, τον Ορειβατικό Σύλλογο Άρτας και τον Σύλλογο Δρομέων Άρτας για την συνδιοργάνωση της περιπατητικής φωτοβόλτας στο περιαστικό δάσος της Άρτας, τον Παναγιώτη και τον Δημήτρη Ζιώβα για την παρουσίαση του project "Το πέταγμα του Αργυροπελεκάνου" στο παραποτάμιο πάρκο Νεοχωρίου, τις εισηγήτριες Φωτεινή Παπαχατζή και Κατερίνα Κούρου, των φετινών διαδικτυακών σεμιναρίων, για την βοήθεια τους και την επιμέλεια της έκθεσης των μελών της ΦΟΑ, καθώς και όλα τα μέλη της ΦΟΑ για την συμμετοχή τους στην έκθεση και την διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Τέλος ευχαριστεί τους χορηγούς Hotel Ορίζοντας, Φαρμακείο wecare, Μαγεύματα, η Αλκοόλη και τους χορηγούς επικοινωνίας ArtTv, OrangeRadio, Εφημερίδα Άποψη, Μελωδία Άρτας 101.1.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ