Αναρτήθηκε στις:14-04-21 17:19

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με υπογραφές της Αντιπολίτευσης


Αίτημα για τη σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τα «επικίνδυνα κάγκελα» της περιφερειακής οδού στην Άρτα που στοίχισαν τη ζωή σε 3 συνδημότες μας με τελευταίο τον Βαγγέλη Δραγατάκη, ζητούν οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης με επιστολή τους στον πρόεδρο του Δ.Σ. Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει:


«Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης καταθέσαμε σήμερα αίτημα σύγκλησης εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου στον πρόεδρο του Δ.Σ. Έπειτα από την τελευταία έκθεση πραγματογνωμοσύνης που συντάχτηκε από τον καθηγητή του Πολυτεχνείου Λάρισας κ. Ηλιού (ειδικός συγκοινωνιολόγος) με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου SOS Ατυχήματα, και τα συμπεράσματά της όσον αφορά τα «επικίνδυνα κάγκελα» της περιφερειακής οδού στην πόλη της Άρτας και το θάνατο 3 συνδημοτών μας με τελευταίο τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ πριν 7 μήνες, θεωρούμε ότι:

1. Πέρασαν 7 μήνες από το τελευταίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του νεαρού συνδημότη μας και δεν συζητήθηκε ακόμη στο Δ.Σ με ανακριβείς αιτιολογίες.

2. Παρόλες τις οχλήσεις μας, ως Αντιπολίτευση, στη διοίκηση του Δήμου η κατάσταση παραμένει ίδια και απαράλλακτη.

Θεωρούμε καθήκον μας λοιπόν ως αιρετοί στο Δ.Σ. Αρταίων να φέρουμε με τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, πλέον να ζητήσουμε συμβούλιο, μιας και αντιλαμβανόμαστε ότι δεν υπάρχει η διάθεση από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου.

Θεωρούμε καθήκον μας την ασφάλεια των συμπολιτών μας και μετά και την τελευταία έκθεση του ειδικού πραγματογνώμονα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις».

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ


ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΤΖΕΝΗ

ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΙΤΣΑΝΤΑ ΛΙΤΣΑ
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ