Αναρτήθηκε στις:20-03-18 13:29

Συνελήφθη συμμορία για διακίνηση κοκαΐνης στην Πρέβεζα


Πάνω από 26 κιλά κοκαΐνης κατάσχεσε η αστυνομία στην Πρέβεζα ύστερα από επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθησαν πέντε άτομα ηλικίας 44 έως 57 ετών, μεταξύ αυτών Σέρβοι, Ιταλοί κι ένας Έλληνας, οι οποίοι οδηγούνται στην Εισαγγελία πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Η δράση της συμμορίας αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνες της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών (DEA) και τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές της Σερβίας.

Συνολικά κατασχέθηκαν 24 συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 26 κιλών και 677 γραμμαρίων, ποσότητα η οποία εντοπίστηκε σε αποθηκευτικό χώρο εταιρείας στην Πρέβεζα. Η προέλευσή της εκτιμάται ότι είναι από τη Λατινική Αμερική, ενώ φαίνεται ότι προοριζόταν να διακινηθεί στην ελληνική αγορά. Ερευνάται δε η διασύνδεση των συλληφθέντων με οργανωμένα κυκλώματα τα οποία διακινούν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Σε έρευνες που ακολούθησαν των συλλήψεων, κατασχέθηκαν, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ασφάλειας Πρέβεζας, το χρηματικό ποσό των 4.780 ευρώ, 9 κινητά τηλέφωνα, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα κ.ά.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img