Αναρτήθηκε στις:22-09-21 16:15

Στην Κύπρο ο Π. Μίγδος για υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για τους ορεινούς Δήμους


Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών MountMed και του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη καθώς και των υπολοίπων Δήμων του Δικτύου Πίνδος, πραγματοποιήθηκε χθες στην ειδική τελετή στον Καλοπαναγιώτη στην Κύπρο, σε επίσκεψη που διοργανώθηκε από το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, Κοιλάδας Αχελώου, Αγράφων και Μετεώρων.

Η τελετή έγινε παρουσία του κου Γιαννάκη Παπαδούρη πρώην Επιτρόπου Ορεινών Κοινοτήτων Κύπρου, Συμβούλου του Προέδρου Αναστασιάδη και πρώην Κοινοτάρχη της Κοινότητας Καλοπαναγιώτη, της Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Κύπρου κας Βασιλείου Κλέλιας αλλά και των Δημάρχων της Πίνδου.

Για τον ορεινό Δήμο Γ. Καραϊσκάκη το Μνημόνιο Συνεργασίας αποτελεί μια πρακτική εξωστρέφειας και ένα πεδίο υιοθέτησης, και όχι αντιγραφής του επιτυχημένου μοντέλου Ανάπτυξης του όρους Τρόοδος. Το πρώτο βήμα έγινε.


Ο κ. Μίγδος προσκάλεσε τα στελέχη του Ινστιτούτου και τον κο Παπαδούρη και στον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη για να συνεχιστεί η ολοκλήρωση της συνεργασίας.

Επίσης, συγχαίρει τον πρόεδρο του Εθνικού Πάρκου και συνδημότη Σεραφείμ Φελέκη για την άρτια και υποδειγματική διοργάνωση και φυσικά στο Ινστιτούτο για την ομολογουμένως εξαιρετική φιλοξενία.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ