Αναρτήθηκε στις:13-10-17 14:38

Όλη η αλήθεια για την αξιολόγηση των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας


Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Διοίκηση του Γ.Ν. Άρτας σχετικά με την αξιολόγηση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο. Στο Δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

Σύνολο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άρτας: 511

Κατέθεσαν οικειοθελώς ατομικά φύλλα αξιολόγησης: 441 εργαζόμενοι.

Ποσοστό συμμετοχής στην αξιολόγηση: 86,3%

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη αλήθεια και η έμπρακτη απάντηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου Άρτας στην ισχνή μειοψηφία που επεδίωκε και επιδιώκει να τους συμπαρασύρει στην ατεκμηρίωτη, μηδενιστική δική της άρνηση για αξιολόγηση, δηλαδή για τήρηση των κανόνων διαφάνειας και ισονομίας στην υπαλληλία.

Αυτή είναι η αποστομωτική καθαρή απάντηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου σε όσους επιδίδονται συστηματικά σε χαρτοπόλεμους σκαιών και ψευδών ανακοινώσεων όπως η χθεσινή (12/10/2017) ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Άρτας. Μια ανακοίνωση που δεν περιποιεί τιμή στους συντάκτες της και δεν προσφέρει διόλου καλές υπηρεσίες στο αίσθημα συναδελφικότητας, στην εργασιακή ηρεμία, στο σεβασμό στους κανόνες της δημοκρατίας και στην αποκατάσταση κι ενδυνάμωση του κύρους του συνδικαλισμού.

img

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ