ΑΑΔΕ: Μετάθεση καταληκτικής προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων
«Πράσινο φως» για το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου
Ενεργειακή αναβάθμιση 584.469 ευρώ για το κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας
Δύο συλλήψεις ανήλικων οδηγών δικύκλων
Η ΕΙΝΗ καλεί σε συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Κάλεσμα Γεωργάκου στους υποψήφιους φοιτητές να επιλέξουν το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
«Με αφορμή συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας δηλώνει ότι δεν έχει εισέλθει σε οποιαδήποτε συζήτηση με τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ».
Δηλώνουμε ευθέως, και προς όλους τους αποδέκτες, ότι ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας δεν έχει πρόθεση ή και ανάγκη και δεν προσανατολίζεται σε οποιαδήποτε συγχώνευση.
Δεν γνωρίζουμε τι εξυπηρετεί η δοθείσα συνέντευξη του Προέδρου του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» σε ΜΜΕ, αλλά ο χρόνος και ο τρόπος μας προβληματίζει.
Χωρίς καμία προγενέστερη συνάντηση/συζήτηση/συνεννόηση οι προτάσεις συνεργασίας του Προέδρου του Συνεταιρισμού των Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» προφανώς δεν εξυπηρετούν αναγκαιότητες του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας ούτε εκφράζουν τις προθέσεις μας.
Ο ΑΠΣ Άρτας εξετάζει πάντα την πιθανότητα προσφυγής στη Δικαιοσύνη για την διασπορά κάθε αναληθούς είδησης».
