Προσοχή: Παραπλανητικά SMS για δήθεν πρόστιμα τροχαίας
Αναπτυξιακή Ηπείρου ΑΕ: Παράταση προθεσμίας για το πρόγραμμα LEADER (ΣΣ ΚΑΠ)
Ήπειρος: 7 συλλήψεις για ναρκωτικά σε μία εβδομάδα
Εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα του Σουλίου στις 21–24 Μαΐου 2026
Άγχος σε παιδιά και εφήβους: Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί;
Αύξηση κερδοφορίας το α’ τρίμηνο 2026 για τη ΔΕΗ – Γ. Στάσσης: Δυναμική εκκίνηση με ισχυρές οικονομικές επιδόσεις
Με πρωτοβουλία συμπολιτών που πάσχουν από Σκλήρυνση κατά Πλάκας, ανακοινώνεται η ίδρυση Συλλόγου Πασχόντων από Σκλήρυνση κατά Πλάκας Άρτας, με στόχο την υποστήριξη, την ενημέρωση και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών στην ευρύτερη περιοχή.
Στο πλαίσιο των διαδικασιών για την επίσημη σύσταση του Συλλόγου, καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2026 και ώρα 19:00, στο καφέ Da Costa.
Η συμμετοχή κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας και τη δημιουργία ενός ισχυρού φορέα εκπροσώπησης και διεκδίκησης.
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την προσωρινή οργανωτική επιτροπή:
Παπαζώη Αγλαΐα: 6936438361
Τζιομάκη Βάσω: 6974055958
