Άρτα: Αυτοδιοικητικά πρόσωπα στο προσκήνιο για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ
Αντίστροφη μέτρηση για τις συντάξεις Μαΐου – Σε δύο δόσεις οι πληρωμές από τον ΕΦΚΑ
Έρχεται νέο «Εξοικονομώ» με επιδοτήσεις έως 80% - Μέσω λογαριασμών ρεύματος η συμμετοχή
ΔΥΠΑ: Από 20 Απριλίου αιτήσεις για επιδότηση έως 14.220 ευρώ - Ποιους αφορά
Συνάντηση Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΣ
Μερόπη Τζούφη: «Η κυβέρνηση επιτρέπει κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία»
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Άρτα, με αφορμή τη διεξαγωγή του Final 4 του Κυπέλλου Χειροσφαίρισης Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2025-2026, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 στους Κωστακιούς Άρτας.
Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, θα εφαρμοστεί μονοδρόμηση στη δημοτική οδό που διέρχεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων / Παράρτημα Άρτας προς το Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 στους Κωστακιούς, με κατεύθυνση των οχημάτων προς το γυμναστήριο και μέχρι το γήπεδο Κωστακιών.
Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν:
• Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2026, από τις 13:00 έως τις 22:00
• Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2026, από τις 15:00 έως τις 21:00
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αστυνομικών που θα βρίσκονται στα σημεία.
Την ευθύνη για την τοποθέτηση της σχετικής σήμανσης έχει το Τμήμα Τροχαίας Άρτας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων, ενώ προβλέπεται και η λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον κριθεί απαραίτητο.
Σημειώνεται ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπορεί να παραταθούν ή να περιοριστούν, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Από τις απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα λεωφορεία και τα υπηρεσιακά οχήματα.
