Νέο ΠΜΣ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: «Διεθνείς Πολιτικές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνία και Ηγεσία»
Ευχαριστήριο Τράπεζας Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ»
Εκλογές για νέα Διοίκηση στον Ε.Ε.Σ.
Ανησυχία για τον υπεραιωνόβιο πλάτανο στο Γεφύρι της Άρτας
Κόνιτσα: Σύλληψη για εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος με υλικές ζημιές
Προσαύξηση συντάξεων και για παλαιούς συνταξιούχους με δύο ταμεία – Οδηγίες από το Υπουργείο περιμένει ο ΕΦΚΑ
Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Θεσπρωτίας, Βασίλη Γιόγιακα, για την τραγωδία των Τεμπών είναι τουλάχιστον αδιανόητες. Η φράση «Καλώς ή κακώς οι άνθρωποι ήταν νεκροί» δεν είναι απλώς ατυχής, είναι προσβλητική για τις οικογένειες των θυμάτων και για μια κοινωνία που συνεχίζει να ζητά δικαιοσύνη. Μάλιστα, η συγκεκριμένη τοποθέτηση, που στερείται ευαισθησίας και πολιτικής υπευθυνότητας, έγινε στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να υποβαθμιστούν οι κυβερνητικές ευθύνες για το «μπάζωμα» στα Τέμπη, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.
Όταν πρόκειται για ανθρώπινες ζωές, ο λόγος οφείλει να είναι μετρημένος και προσεκτικός. Η στοιχειώδης ενσυναίσθηση και ο σεβασμός επιβάλλουν να φιλτράρει κανείς τις σκέψεις του πριν τις εκφράσει δημόσια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η σιωπή είναι προτιμότερη από τον κυνισμό.
Ακολούθησε η δημόσια απολογία του βουλευτή, συνοδευόμενη από δήλωση συγγνώμης. Ωστόσο, υπάρχουν λόγια που, ανεξαρτήτως των μεταγενέστερων διορθωτικών προσπαθειών, αφήνουν ανεξίτηλο αποτύπωμα και δεν μπορούν να ανακληθούν.
