Αναρτήθηκε στις:15-05-24 13:49

Στην ΕΡΤ3 η υπέροχη παραλία «Όρμος του Οδυσσέα»


Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε ζωντανή σύνδεση από την υπέροχη και μοναδική παραλία του «Όρμου του Οδυσσέα» που βρίσκεται στον Δήμο Πάργας και στην τοπική Κοινότητα Βαλανιδορράχης όπου και πλησίον αυτής υπάρχουν δύο ακόμη κορυφαίες παραλίες του Νομού, το Αλωνάκι όπως και η Σκάλα, με τα γαλαζοπράσινα νερά τους να εκστασιάζουν τους επισκέπτες.

Ο εκπρόσωπος του Νομού της Πρέβεζας των ξενοδοχείων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) κ. Χαλκίδης Πολύκαρπος μίλησε στον δημοσιογράφο και ανταποκριτή της ΕΡΤ 3 κ. Βασίλη Σιώμο όπως και στην δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της εκπομπής "Περίμετρος" κα. Κατερίνα Ρενιέρη για το τεράστιο θέμα που αντιμετωπίζουν όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις για εργατικά χέρια.

Έκανε αναφορά και καυτηρίασε την επιδοματική πολιτική που εφαρμόζουν τα τελευταία χρόνια όλες οι κυβερνήσεις και για να μπορέσουν να πληρώσουν τα επιδόματα ανεργίας, υπερφορολογούν όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας.

«Μια επιδοματική πολιτική που δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα για την παραγωγικότητα της Ελλάδας. Με τα επιδόματα καθηλώνουν και δεσμεύουν τα εργατικά χέρια στο ποσό των 400 και 500 ευρώ με αποτέλεσμα να μην έχει κανένα μέλλον ο νέος για να ξεκινήσει να δημιουργήσει οικογένεια αλλά και να μην έχει κανένα επαγγελματικό μέλλον», σημείωσε ο κ. Χαλκίδης, προσθέτοντας: «Οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων ζητούν εργατικό δυναμικό από τρίτα κράτη χωρίς να βλέπουν πως υπάρχουν νέοι άνθρωποι στην Ελλάδα άνεργοι που θα πρέπει να καλύψουν τις κενές θέσεις εργασίας. Όταν οι νέοι στην Ελλάδα δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητοι, δεν μπορούν να δημιουργήσουν οικογένεια άρα αυτό έχει ως αποτέλεσμα την υπογεννητικότητα στην χώρα μας».

Ο εκπρόσωπος της Π.Ο.Ξ. έκανε, επίσης, αναφορά για τα τουριστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού της Πρέβεζας όπου και ανέφερε πως δεν υπάρχει χρέωση στις ομπρέλες και στις ξαπλώστρες σε όλα τα beach bar του Νομού όπως επίσης αναφέρθηκε και στον φυσικό πλούτο, τις υπέροχες γαστρονομικές απολαύσεις αλλά και το χαμηλό κόστος στα δωμάτια των ξενοδοχείων, τονίζοντας πως «ο Νομός Πρεβέζης έχει πολλά να δώσει και ο υποψήφιος επισκέπτης πολλά οφέλη να εισπράξει».

Τέλος, ο κ. Χαλκίδης υπενθύμισε για ακόμη μία φορά πως υπάρχουν μεγάλα και σημαντικά προβλήματα στις υποδομές του Νομού: Οδικοί Άξονες, Νοσοκομείο, Λιμάνι, Υποδομές στην Σχολή Εμποροπλοιάρχων, Νέα σχολή Τουρισμού στην Πρέβεζα, Στρατόπεδα, Κάστρα και πολλά άλλα θέματα της καθημερινότητας στα οποία πρέπει να βρεθεί άμεση λύση.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img