Αναρτήθηκε στις:13-05-24 12:28

5η Διεθνή Έκθεση Μοντελισμού στην Άρτα


Προγραμματισμένο να ανοίξει τις πόρτες του το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου και για δυο ημέρες ως το απόγευμα της Κυριακής, το ARTA 5th SCALE MODEL SHOW (ASMS) σας προσκαλεί όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας να εξερευνήσετε τον κόσμο του μοντελισμού και της μινιατούρας στο Δ.Α.Κ. Δήμου Αρταίων (Κλειστό Γυμναστήριο).

Το ASMS με την “μετακόμιση” του από πέρυσι στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης προαναγγέλλει μια νέα εποχή για τις αντίστοιχες εκδηλώσεις, όπου μοντελιστές από την Ελλάδα και όχι μόνο μπορούν να δείξουν τις δουλειές τους.

Με οικοδεσπότη τη Λέσχη Μοντελιστών Άρτας και αρωγούς την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Αρταίων και το Επιμελητήριο Άρτας, η πόλη μας θα υποδεχθεί μοντελιστές από 15 χώρες οι οποίοι θα εκθέσουν μια σειρά από υπό κλίμακα μοντέλα που καλύπτουν διάφορα είδη και ιστορικές περιόδους.


Σκοπός του ASMS είναι προβάλλει τις δεξιότητες των μοντελιστών αλλά και να φέρει κοντά ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα από διάφορα μέρη του πλανήτη.

Κατά το τριήμερο, το ΔΑΚ θα μετατραπεί σε ένα ζωντανό κέντρο δραστηριοτήτων, με σεμινάρια, ζωντανές και διαδραστικές επιδείξεις που θα παρέχουν σε όλους την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν τα μυστικά αυτού του συναρπαστικού χόμπι.

«Ελάτε μαζί μας αυτό το τριήμερο να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία σε ένα κόσμο υπό κλίμακα», αναφέρει σχετικό σημείωμα.

Info


Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργιάς είναι:

Παρασκευή 17/5 και Σάββατο 18/5 από 09.00 έως 21.00

Κυριακή 19/5 από 09.00 έως τις 14.30img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img