Αναρτήθηκε στις:23-04-24 16:07

Δήμος Αρταίων: Προσωρινό κλείσιμο δύο παιδικών χαρών


Ο Δήμος Αρταίων ενημερώνει ότι από τις 17 Απριλίου 2024 έχει προβεί στο κλείσιμο της παιδικής χαράς που βρίσκεται στην πλατεία Καραϊσκάκη και από τις 18 Απριλίου 2024 στο κλείσιμο της παιδικής χαράς που βρίσκεται στην πλατεία της Ράχης, λόγω βανδαλισμών, τόσο των παιχνιδιών, όσο και της καταστροφής των περιφράξεων αυτών. Με αφορμή τους βανδαλισμούς, ο Δήμος Αρταίων συνιστά την προσοχή και την προστασία της δημόσιας περιουσίας.

«Οι παιδικές χαρές ανήκουν σε όλους μας, ανήκουν στα παιδιά μας και έχουμε την υποχρέωση να τις προστατέψουμε», αναφέρει σχετικά ο Δήμος, ενώ παράλληλα εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους πολίτες για την υπομονή και την κατανόησή τους κατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης και πιστοποίησης των παραπάνω παιδικών χαρών.

Επιπρόσθετα, ο Δήμος Αρταίων τονίζει ότι όλες οι παιδικές χαρές δεν θα λειτουργούν μετά τη δύση του ηλίου με στόχο την καλύτερη ασφάλεια των παιδιών.

«Η ασφάλεια και η ευημερία των παιδιών είναι προτεραιότητά μας, και για αυτό εργαζόμαστε με αφοσίωση, για να διασφαλίσουμε ότι οι δύο παραπάνω παιδικές χαρές θα είναι σύντομα διαθέσιμες για την απόλαυση των παιδιών».

Τέλος, ο Δήμος σημειώνει πως θα υπάρξει ενημέρωση για την πορεία της αποκατάστασης και το προσεχές άνοιγμα των δύο παιδικών χώρων.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img