Αναρτήθηκε στις:19-04-24 16:35

Πρέβεζα: Ανοίγει τις πόρτες στο κοινό το Δημοτικό Κολυμβητήριο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών


Έτοιμο να δεχθεί και πάλι τους αθλητές και τις αθλήτριές του κάθε ηλικίας είναι το Κολυμβητήριο του Δήμου Πρέβεζας. Οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης του ολοκληρώθηκαν πλήρως και μάλιστα νωρίτερα από το Πάσχα που είχε οριστεί ως ορόσημο έναρξης της θερινής λειτουργίας του, προς συλλόγους και φορείς.

Τις τελευταίες εργασίες επιθεώρησε ο ίδιος ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Χρήστο Μάκη και τον πρόεδρο Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Σπύρο Βρυώνη.

Από φέτος και σε ώρες που θα ανακοινωθούν, θα μπορούν να κάνουν δωρεάν χρήση του κολυμβητηρίου το κοινό κάνοντας πράξη ακόμα μία δέσμευση της Δημοτικής Αρχής στο πλαίσιο της δράσης "άνοιγμα" των εγκαταστάσεων και άθλησης για όλους.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ανέφερε σχετικά: «Εργαστήκαμε εντατικά και με συντονισμό των εμπλεκομένων καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες συντήρησης του κολυμβητηρίου ώστε να είναι νωρίτερα από ποτέ διαθέσιμο στους συλλόγους αλλά και σε όλους τους δημότες κάθε ηλικίας. Ο αθλητισμός σε κάθε του έκφραση αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες για το Δήμο της καρδιάς μας και τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας είναι εμφανή και μετρήσιμα. Γνωρίζουμε μετά από 5 χρόνια που είμαστε με την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας όλων των Δημοτών πολύ καλά τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας μας και μεριμνήσαμε ώστε το κολυμβητήριο να λειτουργήσει νωρίτερα για όλα τα παιδιά. Τα καλώ και προσκαλώ να βάλουν την άθληση και την ευεξία στη ζωή τους ως αντίβαρο στη ζυγαριά με τα βάρη της ψηφιακής εξάρτησης και της παχυσαρκίας και να συνδυάσουν αναψυχή και άσκηση, πάντα με προσοχή και σύνεση. Οι παρεμβάσεις για τη συντήρηση των υφιστάμενων και τη δημιουργία νέων υποδομών θα είναι συνεχείς έτσι ώστε ο αθλητισμός να αποτελέσει όχι μόνο τρόπο ζωής αλλά και διαφυγής προς την ευεξία και την ποιότητα ζωής για τις νεώτερες γενιές».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img