Αναρτήθηκε στις:25-05-23 20:48

Υποψήφια βουλευτής Άρτας τύπωσε δικά της ψηφοδέλτια που πιάστηκαν άκυρα!


Της Ειρήνης Κατσούλα



Συνέβη και αυτό στην Άρτα! Tραγελαφικό και όμως αληθινό! Υποψήφια βουλευτής Άρτας τύπωσε δικά της ψηφοδέλτια, αρκετά από τα οποία όμως πιάστηκαν ως άκυρα, αφού διέφεραν από τα πρωτότυπα του κόμματος!

Συγκεκριμένα, η υποψήφια βουλευτής Νομού Άρτας αποφάσισε να τυπώσει τα δικά της ψηφοδέλτια, όπως κάνουν οι περισσότεροι υποψήφιοι… Όμως, αυτά που εν τέλει τυπώθηκαν διέφεραν από τα πρωτότυπα. Οι συνεργάτες της είχαν ήδη βάλει σταυρό δίπλα στο όνομά της και τα απέστειλαν στους ψηφοφόρους της. Όμως όπως αποδείχτηκε, τα δικά της ψηφοδέλτια διέφεραν από τα πρωτότυπα του κόμματός της στο μέγεθος της γραμματοσειράς, επίσης ήταν πιο σκούρα, ενώ διαφορά υπήρχε και στο φράση που αναφερόταν στο νομό μας.

Αυτό έγινε αντιληπτό από τη δικαστική αντιπρόσωπο σε ένα από τα εκλογικά τμήματα του Νομού Άρτας και κρίθηκαν ως άκυρα! Αξίζει να τονίσουμε ότι τα ψηφοδέλτια που κρίθηκαν άκυρα βρέθηκαν μέσα στην κάλπη του Εκλογικού Τμήματος, στο 34ο Εκλογικό Τμήμα, στο οποίο ψήφιζε η συγκεκριμένη υποψήφια βουλευτής!

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρέθηκε η δικαστική αντιπρόσωπος, αλλά και όλοι οι παρόντες κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων, καθώς με έκπληξή τους διαπίστωσαν ότι μέσα στην κάλπη υπήρχαν ψηφοδέλτια του συγκεκριμένου κόμματος με δύο διαφορετικές γραμματοσειρές. Τα ψηφοδέλτια που ήταν διαφορετικά είχαν σταυρό δίπλα στο όνομα της συγκεκριμένης υποψήφιας βουλευτή και αμέσως όλοι κατάλαβαν ότι πρόκειται για δικά της ψηφοδέλτια.

Η δικαστική αντιπρόσωπος στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα αποφάσισε ότι αυτά πρέπει να κριθούν και να μετρηθούν ως άκυρα και σε αυτό συμφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι στην καταμέτρηση.

Η κοινή λογική λέει ότι η συγκεκριμένη υποψήφια βουλευτής δεν πρέπει να ψήφισε ούτε τον εαυτό της! Διότι αν βάσει της κοινής λογικής, υποθέσουμε ότι έριξε στην κάλπη ένα από τα έτοιμα ψηφοδέλτια που είχε μαζί της, τότε… και η δική της ψήφος στον εαυτό της βγήκε άκυρη!!!

Συμπέρασμα; Όταν πάτε να βγάλετε δικά σας ψηφοδέλτια κάντε τον κόπο να περάσετε από τα γραφεία του κόμματός σας να δείτε πως είναι τα πρωτότυπα...

Δεν θα πούμε σε ποιο κόμμα ανήκει η υποψήφια βουλευτής όμως αξίζει να τονίσουμε ότι τις πληροφορίες αυτές μας τις επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΝΕ του συγκεκριμένου κόμματος.



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img