Αναρτήθηκε στις:21-11-22 13:11

Αντιπολίτευση: Συλλογή υπογραφών για το Επιχειρηματικό Πάρκο


Στη συλλογή υπογραφών για το θέμα χωροθέτησης του Επιχειρηματικού Πάρκου, προχώρησε η Αντιπολίτευση του Δήμου Αρταίων στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. «Η "αναλγησία" της Δημοτικής αρχής σε θέματα ανάπτυξης της περιοχής μας είναι μνημειώδης, δυστυχώς», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση την οποία υπογράφουν οι επικεφαλής των παρατάξεων, ενώ η πρότασή τους -στο κείμενο που φέρει τις υπογραφές τους- είναι να παραμείνει η θέση χωροθέτησης του Ε.Π. στα "Κρεκούκια Αμμοτόπου", σύμφωνα και με παλαιότερη απόφαση του Δ.Σ. το 2016.


Η ανακοίνωση της Αντιπολίτευσης έχει ως εξής:


«Οι δημοτικές παρατάξεις της Aντιπολίτευσης, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, φέραμε με την συλλογή υπογραφών μας, όπως ορίζει ο Κώδικας, το θέμα χωροθέτησης του επιχειρηματικού πάρκου στο Δήμο Αρταίων.

Ένα θέμα που η Δημοτική Αρχή και ο κ. Τσιρογιάννης το έχει κάνει "μπαλάκι"!

Από την αρχή της θητείας του "μελετούσε" τη θέση στα Κρεκούκια Αμμοτόπου (πληρώνοντας μελέτες διατυμπανίζοντας και την ανάπτυξη της συγκεκριμένης περιοχής) και ξαφνικά το 2021 αποφάσισε ότι η περιοχή είναι ακατάλληλη και πρέπει η "χωροθέτηση" του Πάρκου να γίνει στα "Λιβάδια" Καλαμιάς.

Η αντίδραση βέβαια των κατοίκων της Καλαμιάς υπήρξε έντονη και αυτό διαφάνηκε και με την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλαμιάς με 5-0 για τη μη χωροθέτηση του Πάρκου στο συγκεκριμένο σημείο.

Η "αναλγησία" της Δημοτικής αρχής σε θέματα ανάπτυξης της περιοχής μας είναι μνημειώδης, δυστυχώς.

Προτείναμε ότι η θέση χωροθέτησης του Επιχειρηματικού Πάρκου πρέπει να παραμείνει στα "Κρεκούκια Αμμοτόπου" σύμφωνα και με παλαιότερη απόφαση του ΔΣ το 2016 και να προχωρήσουν τα έργα.

Θεωρούμε βέβαια ότι τίποτα δεν θα προχωρήσει, όπως εδώ και χρόνια πλέον και ευελπιστούμε στην αλλαγή της Δημοτικής Αρχής που θα έχει και όραμα και σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής μας...

Υ.Γ. Για την Ιστορία να πούμε ότι η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισε υπέρ της πρότασης χωροθέτησης του Πάρκου στα Κρεκούκια, κάτι βέβαια που η Δημοτική Αρχή θα το αγνοήσει εντελώς».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ