Αναρτήθηκε στις:11-05-22 12:21

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Πρόεδρο και μέλη της Κ.Ε. - Τα εκλογικά κέντρα στο Ν. Άρτας


Την Κυριακή 15 Μαΐου, από 8.00 π.μ. μέχρι και 8.00 μ.μ., θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ανάδειξη Προέδρου και μελών στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Στον Νομό Άρτας οι εκλογές θα διεξαχθούν ως εξής:

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ


1) ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ

Α. ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ: ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ)

Β. ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ: ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ)

2) ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ (ΕΔΡΑ ΑΝΕΖΑ: ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)

3) ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (ΕΔΡΑ ΑΜΜΟΤΟΠΟΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)

4) ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ (ΕΔΡΑ ΚΟΜΠΟΤΙ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)

5) ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕ ΑΓΝΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΩΝ (ΕΔΡΑ ΑΝΩ ΓΡΑΙΚΙΚΟ: ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ)

6) ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (ΕΔΡΑ ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)

7) ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕ ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΩΝ - ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ (ΕΔΡΑ ΑΘΑΜΑΝΙΟ: ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΣΙΟΥΚΑ)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Άρτας, που τη μέρα της ψηφοφορίας τυχόν βρεθούν εκτός Νομού, μπορούν να ψηφίσουν για τον Πρόεδρο σε οποιοδήποτε Εκλογικό Τμήμα της Ελλάδας και για την Κεντρική Επιτροπή σε οποιοδήποτε Εκλογικό Τμήμα της Ηπείρου.

Μπορούν να εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα.

Για την ψηφοφορία απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση.

Η Ν.Ε. Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ανακοίνωσή της, αναφέρει: «Την Κυριακή 15 Μαΐου ψηφίζουμε για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Μια γιορτή Δημοκρατίας και Συμμετοχής, όπου όλα τα μέλη, η βάση του κόμματος, ψηφίζουν για τον Πρόεδρο και την Κ.Ε., όπως αποφασίστηκε στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που πραγματοποιήθηκε από 14 έως 17 Απριλίου.

Καλούμε όλους τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες στις 15 Μαΐου να έρθουν στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα για την Πολιτική που έχει ανάγκη ο τόπος και η κοινωνία. Να στείλουμε ένα καθαρό μήνυμα ότι η ώρα της πολιτικής αλλαγής έχει ήδη φτάσει, ότι υπάρχει εναλλακτική στον κατήφορο και σχέδιο να στηριχθεί η χώρα.

Στις 15 Μαΐου ψηφίζουμε τον Αλέξη Τσίπρα, ενισχύουμε τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και στέλνουμε το μήνυμα ότι ο τόπος έχει ανάγκη από μία ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση για να ανασάνει η κοινωνία».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ