Αναρτήθηκε στις:25-01-22 17:44

Στη φυλακή ο ιερέας για τον βιασμό της ανήλικης στα Κ. Πατήσια


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 37χρονος ιερέας από την Άρτα, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. Σημειώνεται, ότι ο ιερέας αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό, καθώς φέρεται να ζητούσε από το ανήλικο κορίτσι φωτογραφίες.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης. Σύμφωνα με τις νέες καταγγελίες, ο ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την μπέιμπι σίτερ που κρατούσε το μωρό του, ενώ αυτή ήταν 16 ετών.

Ο ιερέας φέρεται να έστελνε επίσης ακατάλληλο υλικό στην ανήλικη, ζητώντας της να κάνει το ίδιο. Την έπαιρνε μάλιστα μαζί του ακόμα και στις διακοπές με την οικογένειά του, ενώ επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του ενώ ήταν εκεί και η παπαδιά.

Από την πλευρά της, η 18χρονη σήμερα νεαρή κοπέλα υποστηρίζει ότι είχαν «σχέση» με τη θέλησή της, σύμφωνα τον Alpha. Όπως μεταφέρθηκε από το ρεπορτάζ, και αυτήν την κοπέλα ο ιερέας την είχε γνωρίσει στο Κατηχητικό.

Σύμφωνα, με τις ίδιες καταγγελίες, οι αστυνομικοί που είχαν υπό παρακολούθηση τον ιερέα αμέσως μετά την πρώτη καταγγελία της ανήλικης για το βιασμό, παρατήρησαν ότι έμενε μόνος στο σπίτι με την εν λόγω νεαρή και μάλιστα κάποιες φορές πήγαινε και στο σπίτι της.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ