Αναρτήθηκε στις:10-01-22 15:45

Α. Πλατσούκας: Συνεχίζω να παλεύω μόνο από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου


«Συνεχίζω να παλεύω πλέον ΜΟΝΟ από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, εκεί που με τίμησαν οι συνδημότες μου με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους», σημειώνει σε ανακοίνωση που μας απέστειλε ο νέος αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Αρταίων, Απόστολος Πλατσούκας. Ο κ. Πλατσούκας ευχαριστεί την παράταξη «Επιμελητηριακή Αλλαγή» για τις ευχές προς το πρόσωπό του, μετά την εκλογή του ως αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων, ενώ παράλληλα ενημερώνει τους συνδημότες ότι εδώ και 6 μήνες έχει παραιτηθεί από εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Άρτας, άρα και από μέλος της παράταξης «Επιμελητηριακή Αλλαγή».


Η ανακοίνωση


Θέλω να ευχαριστήσω, τον πρόεδρο και τα μέλη της «Επιμελητηριακής Αλλαγής» για τις ευχές που μου απέστειλαν, μέσω δελτίου τύπου, για τη θέση του αντιπροέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων, θέση που υπέδειξε η παράταξη μου, και με τίμησε με την ψήφο του όλο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Θέλω όμως να ενημερώσω τους συνδημότες μου ότι εδώ και 6 μήνες έχω παραιτηθεί από εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Άρτας, άρα και από μέλος της παράταξης «Επιμελητηριακή Αλλαγή».

Οι υποχρεώσεις που προκύπτουν ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος είναι πολλές.

Συνεχίζω να παλεύω πλέον ΜΟΝΟ από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, εκεί που με τίμησαν οι συνδημότες μου με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.

Μέσω της παράταξής μου «Δημοτική Αναγέννηση» και της επικεφαλής μας Τζένης Ταπραντζή Κοίλια θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο μας.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ