Αναρτήθηκε στις:07-10-21 14:54

Δυσαρέσκεια «Δημοτικής Αναγέννησης» από την επίσκεψη Μενδώνη


Τη δυσαρέσκειά της εκφράζει η «Δημοτική Αναγέννηση» μέσω της επικεφαλής της Τζένης Ταπραντζή, σχετικά με την επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού στην Άρτα και τον αποκλεισμό της Αντιπολίτευσης στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Η σχετική ανακοίνωση:

«Αναρωτιόμαστε, εμείς η αντιπολίτευση του Δ. Αρταίων (δηλαδή σχεδόν οι μισοί συνδημότες μας), δεν έχουμε άποψη και προτάσεις προς το Υπουργείο Πολιτισμού; Βλέπουμε σε δελτίο τύπου του Δ. Αρταίων τη συνάντηση φορέων και μάλιστα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Όλοι εκεί και εμείς ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ.

Δηλαδή το Υπουργείο Πολιτισμού, μέσω της υπουργού, δεν ήθελε να ακούσει τις προτάσεις μας, τις ερωτήσεις μας, την αγωνία μας για έργα που μένουν πίσω;

Τελικά το Δήμο Αρταίων τον εκφράζει μόνο η ΑΠΟΨΗ της δημοτικής αρχής; Τον εκφράζει η άποψη των δημάρχων όμορων Δήμων; Οι συμπολίτες μας που μας έστειλαν στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχουν άποψη; Δεν έχουν προτάσεις;

Καταγγέλλουμε τη στάση του κ. Τσιρογιάννη που μάλλον θεωρεί το Δήμο Αρταίων "τσιφλίκι" του. Καταγγέλλουμε την περιφρόνηση με την οποία αντιμετωπίζει το Δημοτικό Συμβούλιο και φιμώνει οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη από τη δική του.

Και του θυμίζουμε ότι μόνο μέσα από γόνιμο διάλογο και διαφορετικές απόψεις έρχεται η σύνθεση που θα οδηγήσει σε καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Αυτό άλλωστε ορίζει και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ