Αναρτήθηκε στις:20-07-21 17:15

Συνάντηση Γκολομάζου-Τουμπάσι: Ενδιαφέρον για τα προϊόντα της Άρτας


Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Άρτα, ο Μαρουάν Τουμπάσι, πρέσβης του κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, συναντήθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Άρτας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Γκολομάζο.

Ο κος Γκολομάζος ευχαρίστησε τον Πρέσβη για την επίσκεψή του στην πόλη μας και στο Επιμελητήριο και χαιρέτισε την εν λόγω συνάντηση η οποία δύναται να αποτελέσει αφορμή για περαιτέρω συνεργασίες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Άρτα, είναι μία αγροτική και κτηνοτροφική κατά κύριο λόγο περιοχή με μεγάλο εύρος προϊόντων του πρωτογενούς τομέα και επιδιώκει να αναβαθμίσει αλλά και να επεκτείνει τις εμπορικές- εξαγωγικές της δραστηριότητες.

Ο Πρέσβης της Παλαιστίνης, κ. Μαρουάν Τουμπάσι, ευχαρίστησε από την πλευρά του το Επιμελητήριο Άρτας για την πρόσκληση και πρόσθεσε το ενδιαφέρον του για τα προϊόντα της Άρτας και συγκεκριμένα για τα ακτινίδια. Στα πλαίσια αυτής της διερευνητικής συνάντησης ως προς τη μελλοντική μας συνεργασία, πρότεινε να γίνει μεταξύ του Νομού Άρτας και της Πρεσβείας της Παλαιστίνης, ανταλλαγή λίστας προϊόντων με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση των εμπορικών μας συναλλαγών.

Τέλος, ο Πρόεδρος εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς το λαό της Παλαιστίνης και του ευχήθηκε ειρήνη και ευημερία.



img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img