Αναρτήθηκε στις:19-07-21 16:44

Συναντήσεις με κομματικά στελέχη και φορείς


Επίσκεψη του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Στυλιανού Κονταδάκη στην ΆρταΤην περασμένη Παρασκευή κατόπιν πρόσκλησης της Διοικούσας Επιτροπής Π.Ε. Άρτας και του Προέδρου της κ. Νικολάου Σπύρου, επισκέφθηκε την πόλη μας ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού, Γραμματέας Οργανωτικού και Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανός Κονταδάκης.

Ο κ. Κονταδάκης συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Ηπείρου κ. Τζιανλούκα Ματσίρα, τους Τομεάρχες Οργανωτικού Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας κ. Β. Ντάνη, Ν. Καμπέρη και Χρ. Καραγιάννη και κλιμάκιο της Δ.Ε.Ε.Π. Άρτας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ν. Σπύρου, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτας κ. Καλλίνικο, με τον οποίο συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα της Εκκλησίας και η συμβολή της στην καταπολέμηση πανδημίας. Ακολούθησε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλειο Ψαθά, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν ζητήματα σχέσεων Κυβέρνησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοπικά θέματα (πρωτογενής τομέας).

Με τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη η θεματολογία αναλώθηκε σε τοπικά θέματα (αναπτυξιακά έργα του Δήμου) και την προβολή της Άρτας ως τουριστικού προορισμού. Ο προσκεκλημένος μας μετέβη στην Αστυνομική Δ/νση Άρτας, όπου συναντήθηκε με την φυσική ηγεσία του σώματος κ. Αστυνομικό Διευθυντή Άρτας κ. Γεώργιο Βασιλείου και τους επιτελείς του. Στην συνάντηση τονίστηκε η σημασία που δίνεται στην εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, ως προϋπόθεση όλων των ελευθεριών. Ακολούθησε συνάντηση με μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Άρτας, στη θεματολογία της οποίας κυριάρχησαν τα θέματα παιδείας και η ανεργία. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση στα γραφεία του κόμματος κατά την οποία τηρήθηκαν πλήρως όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ έναντι του covid-19. Παρουσιάστηκαν οι κοινωνικές παρεμβάσεις (αιμοδοσίες, δωρεές και δράσεις της οργάνωσης) καθώς και οι πολιτικές της πρωτοβουλίες και συμμετοχές. Ακολούθησαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Χρ. Χασιάκο, τους πολιτευτές μας κ. Ε. Γιαννούλη και Κ. Παπαδημητρίου και στελέχη της Ν.Δ. Άρτας.

Κλείνοντας ο κ. Στυλιανός Κονταδάκης συναντήθηκε κατ’ ιδίαν με τον βουλευτή και υφυπουργό κ. Γεώργιο Στύλιο, όπου συζητήθηκαν όλα τα συμπεράσματα της επίσκεψης.

Ο καλεσμένος σε όλες τις συναντήσεις του με τα κομματικά στελέχη τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι οι προσπάθειες και παρεμβάσεις της Δ.Ε.Ε.Π. Άρτας την αναδεικνύουν ως μια εκ των κορυφαίων περιφερειακών οργανώσεων. Όλα τα ζητήματα που τέθηκαν θα αποδελτιωθούν και θα απαντηθούν αρμοδίως. Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας εν μέσω πανδημίας κρατάει την Ελλάδα όρθια και μάλιστα σε κορυφαίες θέσεις σε όλους τους δείκτες ανάκαμψης, ενώ ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι σημαντικότερες των παρεμβάσεων μας. Η Ελλάδα αλλάζει αφού τις τύχες της ανέλαβαν άνθρωποι με ζήλο, αγάπη και ευαισθησίες. Η Νέα Δημοκρατία δεν αναγνωρίζει εχθρούς αλλά πολιτικούς αντιπάλους. Η αλήθεια, η ειλικρίνεια και η εργατικότητα είναι τα όπλα μας και αντίπαλοι τα χρονίζοντα προβλήματα, οι κακές μας συνήθειες, τα fake news, η διχαστική προπαγάνδα και ο λαϊκισμός. Η χώρα έχει αλλάξει σελίδα.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ