Αναρτήθηκε στις:26-02-20 11:44

Υπεύθυνος Οργανώσεων της Ο.Ν.ΝΕ.Δ στην Ήπειρο ο Αντ. Καραμπίνας


Σύμφωνα με το άρθρο 23§Ε του Κανονισμού Λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ, υπεύθυνος των Οργανώσεων της Ο.Ν.ΝΕ.Δ στην Ήπειρο, ορίζεται ο Αντώνης Καραμπίνας.

Ο νεαρός απερχόμενος πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας, αξιοποιείται από την Κεντρική Διοίκηση της Ο.Ν.ΝΕ.Δ και με απόφαση του Προέδρου Παύλου Μαρινάκη και του Υπεύθυνου Οργανώσεων Επαρχίας Μένιου Κορομηλά, ως Υπεύθυνος των Οργανώσεων στην Ήπειρο.

Μέσα από την πορεία του στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Άρτας και στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας, αδιαμφισβήτητα αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στο να δουλέψουν ομαδικά οι Οργανώσεις της Ο.Ν.ΝΕ.Δ στην Ήπειρο.

Σε δήλωσή του, αναφέρει τα εξής: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Παύλο Μαρινάκη για την εκτίμηση του στο πρόσωπο μου και εγγυώμαι πρώτα απ όλα στην ενότητα όλων των Οργανώσεων στην Ήπειρο (Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα και Πρέβεζα) μεταξύ των μελών και σίγουρα η Ήπειρος έχει να αναδείξει πολλά καίρια σημεία ώστε να πρωταγωνιστήσει μέσα από τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες των νέων όχι μόνο σε Περιφερειακό, αλλά και Κεντρικό Επίπεδο».




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img