Αναρτήθηκε στις:10-02-20 18:49

Το Λύκειο Ελληνίδων Άρτας έκοψε την πίτα του


Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας-ετήσιος χορός του Λυκείου των Ελληνίδων Άρτας, στο Ξενοδοχείο «Βυζαντινό».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος, ο οποίος ευλόγησε την πίτα στην έναρξη της εκδήλωσης και στη συνέχεια η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Άρτας κα Φωτεινή Δεβέκου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Ψαθάς Βασίλειος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Σίμου Αναστασία, οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής κ. Χαρακλιάς Κωνσταντίνος, κ. Σιαφάκας Χριστόφορος και κ. Τράμπας Κωνσταντίνος.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Άρτας ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, τα μέλη των χορευτικών του, τους εκπροσώπους του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ», τους εκπροσώπους του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Βιβλίου», τους εκπροσώπους του νεοσύστατου Συλλόγου «ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ», όλους τους φίλους του Λυκειακού Παραρτήματος καθώς και τους χορηγούς των δώρων για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Τέλος, ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Φλούδα Γεώργιο και την ορχήστρα του, που συνόδευσαν την εκδήλωση καθώς και το ξενοδοχείο «Βυζαντινό» για τη φιλοξενία του!




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img