Νέα Αριστερά Άρτας για επιστροφή ενοικίου: «Άλλη μία επική απάτη της κυβέρνησης»
Εξιχνίαση κλοπής 7.300 ευρώ από επιχείρηση σε περιοχή των Ιωαννίνων
Σωματείο Εργαζομένων Δήμων Π.Ε. Άρτας: «Κανένας πρόεδρος και κανένας δήμαρχος δεν θα μας φιμώσει»
Θεσπρωτία: Βρέθηκαν 47,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε κρύπτη αυτοκινήτου – Συνελήφθη ζευγάρι αλλοδαπών
Στ. Ζούμπας: Τα έργα της Ηπείρου καταρρέουν πριν καν δοκιμαστούν
Συνάντηση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ν. Άρτας με τη νέα Διοίκηση και τους Φορείς του Νοσοκομείου
Με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης για την παράταση του πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Σταύρος Καφούνης δήλωσε:
«Το ύψος των επαγγελματικών μισθωμάτων αποτελεί τον κυριότερο παράγοντα εκτόξευσης του λειτουργικού κόστους των εμπορικών επιχειρήσεων τα τελευταία χρόνια. Με αυτό το δεδομένο, η παράταση του πλαφόν 3% και για το 2026, την οποία αποφάσισε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Θεοδωρικάκος, κατόπιν εποικοδομητικής συνεργασίας με την ΕΣΕΕ και της συνάντησης που είχαμε, αποτελεί ακόμη μία μεγάλη νίκη για τον εμπορικό κόσμο. Η συγκεκριμένη απόφαση δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες για την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητά τους. Είναι άλλη μία κερδισμένη «μάχη» στον διαρκή «πόλεμο» που δίνουμε για τη βιωσιμότητα του ελληνικού εμπορίου.
Όπως έδειξε και η ανάλυση του Ινστιτούτου της ΕΣΕΕ, στο λιανικό εμπόριο χρειαζόμαστε επιπλέον περίπου 750 εκατ. ευρώ το Δ’ τρίμηνο του έτους, ώστε να αντισταθμίσουμε τις πιέσεις που έχουν δεχθεί στο πρώτο εννεάμηνο οι επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους. Συνεχίζουμε με τεκμηρίωση και αποφασιστικότητα για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον του ελληνικού εμπορίου.»
