Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας
Μια βραδιά με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, μουσική και συγκίνηση, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι Αρτινοί και οι επισκέπτες της πόλης, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην κεντρική πλατεία, στην πασχαλινή συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων, με τίτλο «Ω γλυκύ μου Έαρ».
Με φόντο τον επιβλητικό ναό του Αγίου Δημητρίου, ο κορυφαίος σολίστας του κλαρίνου, Βασίλης Σαλέας, χάρισε στο κοινό μια ανεπανάληπτη μουσική βραδιά, γεμάτη μυσταγωγία. Δίπλα του, με εξαιρετικές ερμηνείες, οι Στέλα και Λουκία Βαλάση, "έντυσαν" με φωνές τρυφερές τη βραδιά.
Το κοινό παρακολούθησε τη συναυλία σιωπηλό, αφήνοντας τη μουσική να μιλήσει στην ψυχή του. Ήταν ένα μουσικό οδοιπορικό στο Θείο Πάθος, που οδηγεί στον δρόμο προς την Ανάσταση, μέσα από ήχους και εικόνες γεμάτες πνευματικότητα.
Ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και τον κόσμο που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και πίστης.
