Άρτα: Αυτοδιοικητικά πρόσωπα στο προσκήνιο για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ
Αντίστροφη μέτρηση για τις συντάξεις Μαΐου – Σε δύο δόσεις οι πληρωμές από τον ΕΦΚΑ
Έρχεται νέο «Εξοικονομώ» με επιδοτήσεις έως 80% - Μέσω λογαριασμών ρεύματος η συμμετοχή
ΔΥΠΑ: Από 20 Απριλίου αιτήσεις για επιδότηση έως 14.220 ευρώ - Ποιους αφορά
Συνάντηση Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΣ
Μερόπη Τζούφη: «Η κυβέρνηση επιτρέπει κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία»

Εκδήλωση στην Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης» με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο Αρταίων σήμερα στις 8 το βράδυ.
Θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης του Βασίλη Γκανιάτσα με τίτλο «Μαντηλοδεμένες Ηπειρώτισσες», ενώ θα προβληθούν δύο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους του ίδιου καλλιτέχνη. Παράλληλα, θα υπάρξει ομιλία από την φιλόλογο Κατερίνα Σχισμένου, ενώ θα βραβευθούν Αρτινές γυναίκες που έχουν προσφέρει σε μια σειρά από τομείς της καθημερινότητας.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν μια σειρά από φορείς και συλλόγους και συγκεκριμένα: Λύκειο Ελληνίδων, Επιστήθιοι Φίλοι, Συμβουλευτικός Σταθμός για την Καταπολέμηση της Βίας Κατά των Γυναικών, Σύλλογος «Μακρυγιάννης», Μ/Φ Σύλλογος «ΣΚΟΥΦΑΣ», Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών Άρτας, Αιμοδοτικός Σύλλογος Άρτας, Θεατρική Ομάδα «Υφοποιοί» Πολιτιστικού Συλλόγου Κομποτίου και Περιοδικό Έκφραση.
