Αναρτήθηκε στις:06-07-20 15:08

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Μ/Φ Συλλόγου Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ»


Ο Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ» θα πραγματοποιήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις την Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020.

Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον αείμνηστο πρόεδρο και μεγάλο ευεργέτη του Μ/Φ Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ», Βασίλη Καρατσιώλη θα γίνει η απονομή των φετινών Αγραφιώτειων και Μπαρμπαστάθειων βραβείων, η οποία είχε αναβληθεί λόγω των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό. Για λόγους υγιεινής, η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο προαύλιο του Ι.Ν. Παρηγορήτισσας Άρτας την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 και ώρα 09:15 μ.μ. Στην εκδήλωση θα προβληθεί ντοκιμαντέρ του κου Βασίλη Γκανιάτσα για τη ζωή και το έργο του Βασίλη Καρατσιώλη, ενώ η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από μουσική από μέλη της Φιλαρμονικής του Συλλόγου.

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 και ώρα 9:15 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Θα πεθάνω από το χορό και όχι από τον κορωνοϊό» στον αύλειο χώρο της Παρηγορήτριας.

Συμμετέχουν η χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου. Θα συνοδεύσει η παραδοσιακή ορχήστρα του Κωνσταντίνου Λιόντου.

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Ηπείρου, Δήμος Αρταίων και 18η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Άρτας.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ