Αντίστροφη μέτρηση για τις συντάξεις Μαΐου – Σε δύο δόσεις οι πληρωμές από τον ΕΦΚΑ
Έρχεται νέο «Εξοικονομώ» με επιδοτήσεις έως 80% - Μέσω λογαριασμών ρεύματος η συμμετοχή
ΔΥΠΑ: Από 20 Απριλίου αιτήσεις για επιδότηση έως 14.220 ευρώ - Ποιους αφορά
Συνάντηση Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΣ
Μερόπη Τζούφη: «Η κυβέρνηση επιτρέπει κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία»
Πρέβεζα: Άμεση σύλληψη για απόπειρα κλοπής σε επιχείρηση

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας έχει την χαρά να φιλοξενεί στον χώρο του, από την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, την φωτογραφική έκθεση «Παρόντες». Η συγκεκριμένη έκθεση παρουσιάστηκε στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας «επιλέγω να ζω» που διοργάνωσε η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης.
Το Οικοτροφείο «Αίολος» της Ε.Ψ.Ε.Π σε συνεργασία με τον φωτογραφικό σύλλογο Άρτας «ΦωτΟΑρτ» επέλεξε 20 φωτογραφίες, μέσα από τις οποίες αναδεικνύονται συναισθήματα, προσωπικότητες και σχέσεις εμπιστοσύνης των ενοίκων με τα πρόσωπα αναφοράς τους και με μέλη της φωτογραφικής ομάδας.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον χώρο του σχολείου οι μαθητές, αφού περιηγηθούν και παρατηρήσουν τα μοναδικά στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή των ενοίκων της δομής, προβληματίζονται και συζητούν πάνω σε σχετικά ζητήματα και εκφράζουν τις σκέψεις τους.
Το Μουσικό Σχολείο Άρτας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον «Αίολο» και την «ΦωτΟΑρτ» για την συνεργασία και την τιμητική τους προσφορά στο σχολείο.
