Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Με απόφαση του Προέδρου του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου προσλαμβάνονται από σήμερα 130 Γεωπόνοι συμβασιούχοι, οκτάμηνης διάρκειας μέσω ΑΣΕΠ, για την ενίσχυση των Υποκαταστημάτων του ΕΛΓΑ με ανθρώπινο δυναμικό, ώστε με ταχύτητα να εξελιχθεί το εκτιμητικό έργο του Οργανισμού, μετά από τις ζημίες τις οποίες προκάλεσε στις καλλιέργειες φυτικού κεφαλαίου η πρόσφατη κακοκαιρία “Genesis”.
Ειδικότερα προσλαμβάνονται για την εκτίμηση των ζημιών στη Δυτική Μακεδονία, 35 Γεωπόνοι στο Υποκατάστημα Κοζάνης και αντιστοίχως για τις ζημιές στις καλλιέργειες άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων στα Υποκαταστήματα: Βεροίας: 25, Λάρισας: 20, Αλεξανδρούπολης :15, Θεσσαλονίκης: 12, Πάτρας :8, Ηρακλείου:5, Καβάλας:5 και Τρίπολης: 5.
Κατόπιν συνεργασίας του Προέδρου του ΕΛΓΑ με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ Γεώργιο Γεωργαντά και τον Αναπληρωτή Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη ο Οργανισμός είναι σε ετοιμότητα να προκηρυχθούν και νέες θέσεις εκτάκτων Γεωπόνων εάν αυτό απαιτηθεί από την εξέλιξη του εκτιμητικού έργου στις συγκεκριμένες περιοχές.
