Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο – Άνοδος στο 4,6% στην Ελλάδα
CRM: Ψηφιακή Δικαιοσύνη και Government Cloud διαμορφώνουν το νέο πρόσωπο του Δημοσίου
HELLENiQ ENERGY: Επενδύει στη νέα γενιά με το θερινό Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης «Empowering Interns»
Σημαντικές διακρίσεις για σχολεία της Άρτας στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού STEM 2026
Συνέντευξη της Ζέτας Κουντούρη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
1η Πανελλαδική Ημερίδα Διευθυντών/-τριών Εργαστηριακών Κέντρων στο Επιμελητήριο Άρτας

Σειρά συναντήσεων με εταιρίες του ενεργειακού κλάδου είχαν στελέχη του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στο περιθώριο του Ελληνο-Σαουδαραβικού Επενδυτικού Φόρουμ, που διοργανώθηκε υπό την επίβλεψη του ΥΠΕΞ και του enterprise Greece και πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 Μαρτίου στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, με τη συμμετοχή πάρα πολλών ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και θεσμικών παραγόντων.
Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους εταιριών του κλάδου κλάδο της ενέργειας με σημαντικές δραστηριότητες σε ΑΠΕ και υδρογόνο, όπως επίσης και στα πετρελαιοειδή και πετροχημικά.
Ειδική συνάντηση έγινε στην έδρα της κρατικής εταιρίας πετρελαιοειδών SAUDI ARAMCO, έναν από τους πιο σημαντικούς προμηθευτές αργού πετρελαίου διεθνώς, όπου συζητήθηκαν τόσο η επίκαιρη διεθνής κρίση στην ενεργειακή αγορά, όσο και οι δυνατότητες περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών αναφορικά με την προμήθεια αργού και άλλων προϊόντων, μια εξέλιξη που θα προσφέρει περισσότερες επιλογές σε θέματα προγραμματισμού και ασφάλειας εφοδιασμού.
