Αναρτήθηκε στις:18-10-17 09:13

Ποιοί δεν θέλουν την ένωση των δύο Αναγεννήσεων;


Γράφει ο Κώστας Μπανιάς

Ερώτημα: Ποιοί δεν θέλουν την ένωση των δύο Αναγεννήσεων; Μπροστά στην κάμερα να μου τα πείτε να σας δει ο λαός της Δυτικής Ελλάδας… Μπροστά στους φιλάθλους. Ανοίξτε και ψελλίστε… Μπλα - μπλα. Η «Νέα» χαιρέτησε και άπλωσε χέρι, ποδάρι, στο νέο Δ.Σ. της «μάνας» μας (γραμμένα).

Από τον Μάιο του 2015 (τον κόκκινο) παρακαλούσα και με άλλους φιλάθλους. Ξεκινήστε. Έχουμε τεσσεράμισι μήνες μπροστά μας. Ξεκινάτε… Έφτασε Αύγουστος 2015 και… μπουχό. Τάφκαν. 70 χρονών, κορόιδευαν εμένα και τους φίλους, φιλάθλους. Σημερινοί… «σωτήρες» μαζί με τον θύτη. Τα ξεχνώ, όπως και το σύνολο των φιλάθλων. Δώσαμε χέρι, ποδάρι βοηθείας, αγάπης, συνένωσης. Μια ομάδα από τον ερχόμενο, κόκκινο, εθνοσωτήριο Μάιο 2018. Όλοι μαζί χωρίς αγκάθια, ζιζάνια... Τας διαφοράς σας, εν οίκω και στας δικαστικάς αίθουσες. Εδώ το τερέν λέγεται Αναγέννηση. Ιδιοκτήτες είναι όλοι οι φανατικοί, άρρωστοι οπαδοί της. Σε αυτούς, να απευθυνθεί ο καθείς. Ερχόμεθα και φεύγουμε για τις χωματερές.

Η «μάνα» - θεά μένει, κοφίνια. Εκλογαί γίνονται όταν εκτάκτως το απαιτούν οι καιροί. Ξανά, ξανά και ματα-ξανά. Ματαγράφω και θα γράφω συνεχώς όπως κάνω από το 1959. Για να ματα-ρωτήσω: Τρόπαια πού είναι; 1927-2017. Πού βρίσκονται; Φίλαθλε. Κδούνια φίλοι μου. Δεν υπάρχει τίποτα. Ασυδοσία. Ρεμούλα. Άλλα είναι κατασχεμένα. Ξέρω ποιος τα έχει κατασχέσει διότι του χρώσταγαν ενοίκια. Τα πιο πολλά τα έχουν πάρει στα σπίτια τους. Ρημαδιό! Από πότε; Έλα ντε… Από το 2009 δεν υπήρχαν ούτε γραφεία, ούτε καρέκλες, ούτε… τίποτα, φίλε, φίλαθλε, οπαδέ, άρρωστε με την θεά μας. Έχουν ενημερωθεί οι Αρχές.

img

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ