Αναρτήθηκε στις:17-10-17 11:10

Συμβόλαιο θανάτου για τη Δημοκρατία


Γράφει ο Δημήτρης Λαμπράκης *

Εάν η Δικαιοσύνη αποτελεί το τελευταίο οχυρό της Δημοκρατίας και ο δικηγόρος αποτελεί συλλειτουργό στην απονομή της Δικαιοσύνης, το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου του συναδέλφου Μιχ. Ζαφειρόπουλου, μέσα στο γραφείο του, απογευματινή ώρα, παρουσία των συναδέλφων του αποτελεί αν μη τι άλλο ακόμη ένα πλήγμα στην ελεύθερη Δημοκρατία μας. Μετά τις επιθέσεις σε δικαστικούς, αστυνομικούς, πολιτικούς ήρθε και η ώρα των δικηγόρων και μάλιστα στον χώρο και στην ώρα εργασίας τους.

Το διακύβευμα της ασφάλειας όλων των πολιτών παραμένει επίκαιρο. Τα παιδιά του δεν θα μιλήσουν ποτέ πάλι με τον πατέρα τους που όλα τα χρόνια πάλεψε νύχτα και μέρα να τα μεγαλώσει. Σκοτεινά οικονομικά συμφέροντα προκλητικά και απροκάλυπτα εκτέλεσαν έναν ικανό συνάδελφο καταδεικνύοντας την μεγάλη επικινδυνότητα και δυσκολία στην εργασία μας. Δεν θα καμφθούμε, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, δεν τρομάζουμε.

Οι δολοφόνοι σύντομα θα βρεθούν. Η ικανότητα της ΕΛ.ΑΣ είναι αδιαμφισβήτητη. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια σε όλους τους συναδέλφους.

* Ο Δημήτρης Λ&Π Λαμπράκης είναι δικηγόρος




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img