Αναρτήθηκε στις:23-02-16 10:51

Οι Γυναίκες του Συλλόγου Arta Volley έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους


Μετά τους Άνδρες που κόψανε την πίτα το προηγούμενο Σάββατο, σειρά των Γυναικών χθες να κόψουν την πίτα στο Εστιατόριο-Πιτσαρία mario που είναι και σπόνσορας μας. Γιορτινή διάθεση, πολλά χαμόγελα με τον προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη να κόβει την πίτα και το φλουρί να πέφτει στην αρχηγό της ομάδος μας Βασιλική Πραμαγκιούλη. Παρούσες ήταν 16 αθλήτριες, οι: Βασιλική Πραμαγκιούλη, Κωνσταντίνα Μπίκα, Λευκωθέα Καραβάτσιου, Άννα Ζιώβα, Θεοδώρα Πορτοβάρα, Θεοδώρα Βαρέλη, Ελπινίκη Σωτηρίου, Νεφέλη Σωτηρίου, Αλεξάνδρα Δημοθεόδωρου, Ιωάννα Δημοθεόδωρου, Μαγδαληνή Καπάρου, Μελιτίνα Παπαδημητρίου, Ειρήνη Παπαδημητρίου, Πελαγία Μπακόλα, Χριστίνα Πάνου, Ρούλα Κιτσοπάνου. Δικαιολογημένα απούσες ήταν Αλεξάνδρα Κούκου, Βιβή Κουρκούτα και Ναταλία Παπαδημητρίου.

«Καλή χρονιά σε όλες με υγεία, δύναμη και ευχές για περισσότερες επιτυχίες σε καθεμιά σας προσωπικά και στον σύλλογό μας. Επίσης καλή πρόοδο γιατί πάνω από όλα είναι το σχολείο και μετέπειτα ο αθλητισμός και το Βόλεϊ» είπε στη λιτή ομιλία του ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο προπονητής του Ανδρικού μας τμήματος Αποστόλης Πορτοβάρας και ο έφορός μας Λευτέρης Βαρέλης, που πρόσφατα μπήκε και στο Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.

Καλή Χρονιά σε όλους!!!img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ