Άρτα: Αυτοδιοικητικά πρόσωπα στο προσκήνιο για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ
Αντίστροφη μέτρηση για τις συντάξεις Μαΐου – Σε δύο δόσεις οι πληρωμές από τον ΕΦΚΑ
Έρχεται νέο «Εξοικονομώ» με επιδοτήσεις έως 80% - Μέσω λογαριασμών ρεύματος η συμμετοχή
ΔΥΠΑ: Από 20 Απριλίου αιτήσεις για επιδότηση έως 14.220 ευρώ - Ποιους αφορά
Συνάντηση Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΣ
Μερόπη Τζούφη: «Η κυβέρνηση επιτρέπει κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία»

Το Σάββατο το πρωί έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα του η ΑRΤΑ Handball και οι ευχές για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς ήταν κυρίως η υγεία και διατηρηθεί το αρμονικό οικογενειακό κλίμα του τμήματος, στόχος πρωταρχικός από την πρώτη στιγμή δημιουργίας αυτής της ομάδας.
Παιδάκια των ακαδημιών, γονείς και εκπρόσωποι του αντρικού τμήματος βρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση, όπου μοιράστηκαν δώρα, γλυκά και αναψυκτικά σε όλους και στο τυχερό του φλουριού, που ήταν ο νεαρός και νεοεισελθών στην ομάδα, Γιάννης Μόσχος. Ο τυχερός κέρδισε ένα δώρο, προσφορά του βιβλιοπωλείου "ΓΡΑΜΜΗ".
Μίλησαν εκ μέρους της ομάδας ο Νίκος Γιαμούρης (προπονητής) και ο Νίκος Κολιούλης (πρόεδρος του τμήματος), που ευχαρίστησαν μικρούς και μεγάλους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθεια, τους γονείς ως αρωγούς στα βήματα των παιδιών του και του συλλόγου και τους επισήμαναν τη σημασία του συνδυασμού "αθλητισμός-παιδεία-ανθρωπισμός" μακριά από τα αρνητικά του, όπως ντόπινγκ και χουλιγκανισμό, που υιοθετούν πλέον ακόμη και πολλές ερασιτεχνικές ομάδες.
