Αναρτήθηκε στις:20-02-16 19:32

Έκοψε τη βασιλόπιτα ο ΓΣ Arta Handball


Το Σάββατο το πρωί έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα του η ΑRΤΑ Handball και οι ευχές για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς ήταν κυρίως η υγεία και διατηρηθεί το αρμονικό οικογενειακό κλίμα του τμήματος, στόχος πρωταρχικός από την πρώτη στιγμή δημιουργίας αυτής της ομάδας.

Παιδάκια των ακαδημιών, γονείς και εκπρόσωποι του αντρικού τμήματος βρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση, όπου μοιράστηκαν δώρα, γλυκά και αναψυκτικά σε όλους και στο τυχερό του φλουριού, που ήταν ο νεαρός και νεοεισελθών στην ομάδα, Γιάννης Μόσχος. Ο τυχερός κέρδισε ένα δώρο, προσφορά του βιβλιοπωλείου "ΓΡΑΜΜΗ".

Μίλησαν εκ μέρους της ομάδας ο Νίκος Γιαμούρης (προπονητής) και ο Νίκος Κολιούλης (πρόεδρος του τμήματος), που ευχαρίστησαν μικρούς και μεγάλους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθεια, τους γονείς ως αρωγούς στα βήματα των παιδιών του και του συλλόγου και τους επισήμαναν τη σημασία του συνδυασμού "αθλητισμός-παιδεία-ανθρωπισμός" μακριά από τα αρνητικά του, όπως ντόπινγκ και χουλιγκανισμό, που υιοθετούν πλέον ακόμη και πολλές ερασιτεχνικές ομάδες.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ